Tuesday, January 12, 2016

Kotiinpaluu // Homecoming

Tampere

Tea break

Tampere

Sweet

Very blurry graffiti


Hyvää iltaa!

Täällä ollaan. Ja voidaan ihan hyvin! Kiitos kysymästä niille, jotka ehtivät jo huolestua. Ei todellakaan ollut tarkoitus hävitä tuolla tavalla, ja sitten havahtua kuukausia myöhemmin olleensa poissa niin kauan, että vuosikin on jo vaihtunut seuraavaan. Viime syksy kuitenkin oli sen verran vauhdikas, että katoamistemppu oli aikataulujen sanelema. Tästä vuodesta kun ei vielä voi tietää, niin parempi palata tässä vaiheessa. Ennen kuin lähtee taas kiire käsistä.

Pitkän hiljaisuuden jälkeen on aina vaikeaa tulla takaisin. Tuntuu, ettei ole tarpeeksi painavaa sanottavaa. Lopulta päätin tervehtiä teitä listalla siitä, mikä on parasta juuri nyt. Tässä tulee:

Parasta juuri nyt 
- lumisade
- alpakkalanka
- isot huvit
- maitosuklaa
- käsityökirjat
- retket
- villasukat

Mutta hei, mitä teille kuuluu?

***

Good evening!

Here I am. And I'm totally fine! Thanks for asking for those who got worried already. I didn't mean to disappear like that, and then suddenly wake up months later and realize it's the next year already. Last autumn was so busy though, my disappearance was due to running around from here to there and back. Because we don't know about the year to come yet it's better return right now. Before being busy gets out of hand again.

After being away it always feels hard to start blogging again. It feels like I have nothing important enough to say. After pondering for a while I just decided to greet you with a "best right now" -list. Here we go:

Best right now
- snowing
- alpaca yarn
- big scarves
- milk chocolate
- craft books
- adventures
- woollen socks

By the way, how are YOU doing?

3 comments:

 1. Heiii! Kiva kuulla sinusta taas! :)

  ReplyDelete
 2. Itsellä välillä sama vika. Se vaan jää. Mutta kun pitää pääasiassa blogia "muistikirjana" se ei ehkä haittaa;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olen blogannut niin pitkään, että olen jo oppinut hyväksymään myös hiljaisemmat kaudet. Yleensä innostus palaa aina jossain vaiheessa :)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...