Friday, June 19, 2015

Hyvä elämä ja kuppi teetä // A good life and a cup of tea

Midsummer

Midsummer

Midsummer

Midsummer


Täällä juhannus aloitettiin teehetkellä lähikahvilan pihapöydässä. Myös juhannusneule on saatu alkuun - neulottavaa tosin riittänee pitkälle syksyyn asti. Kerron lisää, kun olen vähän pidemmällä. Ja jatkankin neulomista saman tien. 

Tehkäämme niin kuin kyltti kehoittaa: eletään hyvä elämä. Aloitetaan vaikka hyvästä juhannuksesta. Omani on viime aikoina tuntunut kerrassaan mainiolta. Siis se elämä. Eikä juhannuksessakaan ole tähän asti ilmennyt mitään valittamisen aihetta. Parasta on, että se jatkuu vielä monta päivää :)

***

We started our Midsummer with tea and reading in the garden table of our nearest café. I have also started my Midsummer knitting project, and that will probably last until autumn comes. I'll tell you more about it when I've made some more progress. Actually, I'll get back to knitting right away. The sign in the first picture says: "live a good life". Mine has been very good lately, and I suggest you aim to the same goal.

4 comments:

 1. Nyt on hyvän värinen juhannusneule!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Johtuu ehkä väreistä tuolla ulkona, mutta vihreä puhuttelee tällä hetkellä kovasti :)

   Delete
 2. Kiitos tästä postauksesta. Arki on imaissut minut mukaansa ja muutokset elämässä ovat aiheuttaneet stressiä enemmän kuin pieni ihminen sietää. Kun näin kuvan kyltistä muistin taas hengittää ja kuunnella kesää. Kiitos :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että postaus pysäytti, hyvällä tavalla. Omakin arki on ollut viime aikoina aka hektistä, ja siksi olin niin iloinen bongatessani kyltin. Hengittäminen on tärkeää, samoin kesän kuuntelu. Tulkoon tästä hyvä kesä :)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...