Monday, December 1, 2014

Hei joulukuu! // Hello December!

First of December

First of December


Heräsin aamulla, ja teki mieli riisipuuroa. Sen tarpeen täyttämiseen ei onneksi tarvittu kuin pieni maidonhakureissu ennen aamupalaa. Syytän joulukuuta.

Tänä vuonna ei ikävä kyllä riittänyt aika eikä energia joulukalenterin kasaamiseen teille lukijoille. Jouluaiheisia juttuja on varmaan silti tulossa. Jos kaipaat joulukalenteria, niin ainakin seuraavissa mainioissa blogeissa näytti olevan sellainen aluillaan: 


Unohtaa ei kannata myöskään Missä neuloimme kerran -blogin Jämälankavillasukkajoulukalenteria!


Onko sinunkin blogissasi meneillään joulukalenteri? Ilmianna kommenttilaatikkoon!


***

I woke up in the morning, and realized I was craving for rice porridge. Luckily it didn't take more than a little trip to the grocery store before breakfast to make this wish reality. I blame December.

3 comments:

 1. Mmm, riisipuuro on niiiiiin hyvää! Teen oikeastaan ympäri vuoden sitä. Ja mannapuuroa. Tänään otin testiin ohrapuuron. Kaurapuuroa syö lähinnä ipana. :P
  Joulukalenteri (tai no, joka päivä yritän jouluisen kuvan postata) löytyy instagramista (nellyssi)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä teen kans riisipuuroa ympäri vuoden, yleensä uunipuurona kun se valmistuu niin naurettavan helposti itsekseen. Mannapuuroa en oo syönyt jostain syystä vuosiin, mut ohrapuuro on ihanaa!

   Käyn tsekkaamassa Instagramin!

   Delete
  2. No ops, enhän mä muista nickiäni oikein! Eli nellyssi87 :D

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...