Sunday, November 30, 2014

Ensimmäinen // First

Advent Candles

Advent Candles

Advent Candles


Improvisoidun adventtikynttelikön ensimmäinen kynttilä on sytytetty!

Adventtikynttilän sytyttäminen on sellainen jouluperinne, josta olen lapsesta asti pitänyt. Perinne ei kohdallani liity uskontoon mitenkään, vaan itselleni on tärkeää lähinnä se, kuinka kynttilöiden sytyttäminen yksitellen konkretisoi joulun lähestymisen. En ole kuitenkaan vielä löytänyt adventtikynttelikköä, josta olisin tykännyt. Tänä vuonna päätin koota sen sitten itse pöytäkynttilöistä. Numerot nappasin mukaan Hemtexistä. En olisi uskonut, kuinka vaikeaa voi olla löytää hyvänvärisiä, läpivärjättyjä kynttilöitä, mutta lopulta sellaiset löytyivät Stockmannilta.

Tänä vuonna ensimmäisen kynttilän sytyttäminen muistuttaa myös siitä, että loputtomalta tuntunut marraskuu on nyt ohi. Joulukuun on oltava parempi.

***

The first candle is lit up!

The advent candles are a Christmas tradition I've liked since childhood. For me it's not related to faith or religion, I just like them cause they make it more concrete that Christmas is coming. This year lighting up the first candle also marks the end of a super long November, and is therefore extra important. December just has to be better.

4 comments:

 1. Hieno adventtikynttelikkö! Ja ihanat nuo vanhat kupit kynttilöiden alla. Minulla ei ole adventtikynttilöitä, mutta sytytin sitten yhden tuikun keittiön ikkunalle. Kyllä se asiansa ajoi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kupit on isoisän perintöä ja siksi hyvin rakkaat. Päivittäisessä käytössä muutenkin, mutta mukava saada esille myös näin. Ja uskon siihen, että kynttilänvalo piristää tähän aikaan vuodesta, oli kynttilä millainen tahansa :)

   Delete
 2. Joulukuu on parempi. Muuta ei voida hyväksyä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joulukuu on jo nyt ollut niiiiin paljon parempi!

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...