Monday, October 13, 2014

Puikoilla: oranssia // On the Needles: Orange

Dustland hat

Dustland hat

Autumn yellow


Joskus käy niin, että lankakerän nähdessään tietää heti, mitä siitä haluaa neuloa ja kenelle. Tällainen lanka tuli vastaan viime viikolla Hullujen päivien alekorista, ja nyt siitä aloitettu pipo on jo pitkällä. Vähän jouduin kotona kaivelemaan Ravelrya, ennen kuin sain kiinni siitä, mikä mielessä olevan pipomallin nimi olikaan, mutta löysin kuitenkin. Tämä Stephen Westin Dustland hat on sen verran hauska ja kiinnostava neuloa, että taidan tehdä itselleni myöhemmin samanmoisen. Lupaan palata asiaan, kun tämä pipo on valmis. Se toivottavasti tapahtuu ihan pian.

Hulluilta päiviltä löytyi myös pitkään himoitsemani keltainen Moleskinen muistikirja. Ihan ulkona leijailevien vaahteranlehtien värinen. Mitään muuta en sitten ostanutkaan, eli se siitä ostoshulluudesta mun kohdalla.

Hauskaa maanantaita!

***

Sometimes you see a ball of yarn and instantly know what you want to make of it and for whom. I found that kind of yarn in a sale bin last week, and now a hat I started with it is almost ready. I had to go through Ravelry a bit to find the name of the pattern I had in mind, but luckily found it quickly. Dustland hat by Stephen West is so fun and interesting to knit I think I'll make another one for myself later. I'll tell you more about the project when this hat is finished. It's gonna happen quite soon, I hope.

I also found a yellow Moleskine notebook at that same sale. I've wanted one for a while, and finally bought it. It's the same colour as the maple leaves falling outside my window.

Have a great Monday!

7 comments:

 1. Kivan näköinen pipo sinulla puikoilla! Ei käy neulominen pitkäveteiseksi, kun on niin monenlaista kuviota.

  Ps. Laitoin blogistani linkin kivoihin heijastimiisi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tota on tosi hauska neuloa! Vaikka välillä joutuukin keskittymään vähän enemmän, kuin tv-neuleelle olisi sopivaa :)

   Kiitos linkityksestä! :)

   Delete
 2. Oi miten hieno!!!

  Ja keltainen Moleskine!!!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tästä tulee kyllä mahtava. Ja keltainen Moleskine on hienouden huippu! Oon himoinnut sellaista pitkään, mutta kehtasin ostaa vasta alesta. Ja nyt harmittaa, etten ottanut myös sitä pienempää kokoa saman tien ;)

   Delete
 3. Hyvät ostokset! Ja pipo näyttää kovin kivalta :)

  ReplyDelete
 4. Joko pipo on valmis? Tuliko sopiva? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siitä tuli ihan jättimäinen :D Saattaa silti olla vielä kurottavissa käyttökelpoiseksi. Palaan asiaan ;)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...