Wednesday, October 8, 2014

Kaunis JA käytännöllinen // Pretty AND Practical

Sewing Kit

Sewing Kit


Rakastan peltirasioita, ja tämän Tigeristä löytyneen ompelupakkauksen laatikko oli mielestäni vastustamaton. Lisäksi multa on aina perustarvikket, kuten ratkojat ja nuppineulat hukassa hädän hetkellä, joten sisällöstäkin tulee varmasti olemaan iloa.

***

I love pretty metal boxes, so the tin of this sewing kit was irresistible to me. Also, my basic sewing supplies like pins and thread are always here and there, and never to be found when needed. So the contents of the box will surely come handy as well.

7 comments:

 1. Peltirasiat OVAT ihania. Niin tämäkin, pitäisi varmaan poiketa katsomassa löytyisikö meidän Tigeristä tuollainen. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Peltirasiat on parhautta. Ja tykkäsin ihan hirveesti noista kannen väreistä :)

   Delete
 2. Mulla on tää kans. Mutta nuppineulat on paskoimpia ikinä! Ei mene mistään läpi repimättä kangasta. Samoin normineulat. Ja sakset oli paskat ja ratkoja vino. Joten sisältö mittanauhaa ja nappeja lukuun ottamatta mäkeen ja ihana ihana ihana peltirasia käyttöön vähän laadukkaammalla sisällöllä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi pläh! Näissä varmaan vaihtelee laatu tosi paljon, koska ite olin yllättynyt siitä, että sisältö oli noinkin käyttökelpoinen. Mutta mun ratkoja olikin suora, ja nuppineulat selvisivät ainakin pikatestini rei'ittämättä. Sakset nyt oli paskat, mutta se oli etukäteen tiedossa - tollasiin saksiin ei voi koskaan luottaa. Onneksi se tärkein, eli itse rasia, on aina ihana :D

   Delete
 3. Oi, ihana! Voi ku tääl meilläki päin ois Tiger :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiger on kyllä todellinen ihmemaa, sieltä löytyy aina kaikkea jännää. Ne kyllä laajentaa sen verran aktiivisesti, että toivottavasti avaavat pian teillekin päin!

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...