Wednesday, October 15, 2014

Kauniiden ovien kaupunki // A City of Beautiful Doors

Tallinn

Tallinn

Tallinn

Tallinn

Tallinn

Tallinn

Tallinn


Teimme neulekerhon kanssa viime lauantaina retken Tallinnaan. Päätavoite oli tietekin lankojen ostaminen, ja siinä tavoitteessa onnistuttiin mallikkaasti. Samalla muistin myös, kuinka kiva kaupunki Tallinna onkaan. Erilainen kuin Helsinki ja vieraampi kuin Tukholma. Se sopii täydellisesti kuljeskeluun ja ihmettelyyn. Innostuin niin, että seuraava päiväristeily on jo varattuna.

Niistä langoista lupaan kertoa lisää vähän myöhemmin!

***

Our knitting club made a day trip to Tallinn last Saturday. Our main goal was to buy yarn, of course, and we succeeded greatly with that. This trip also made me remember how Tallinn actually is a very nice city. Different than Helsinki, and more unfamiliar to me than Stockholm. Perfect for wandering around and exploring. I got so excited that I already booked the next trip.

I'll promise to tell you more about those yarns a bit later!

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...