Tuesday, September 23, 2014

Se pimeä vuodenaika // The Dark Months are Ahead

Beaded reflectors

Beaded reflectors


Syyskuun päivät jatkuivat niin pitkään aurinkoisina ja lämpiminä, että oli helppo unohtaa iltaisin olevan jo hyvin pimeää. Nyt kun ulkona vallitee taas perinteisen syksyinen sää, ja keskellä päivää on sähkövalo päällä, tuli mieleen tämä pimeän ajan välttämättömyys. Heijastin!

Idean helmillä koristeltuun heijastimeen sain mahtavasta Ihan kaikki kotona -blogista, jossa näin kuvan sellaisista. Siitä sitten suunnittelemaan, millainen minun heijastimeni olisi. Koska kaikki heijastimet olivat tietysti viime talven jäljiltä hukassa, ostin materiaaliksi nämä  pyöreä läpyskät Sinellistä. Kaikki muut tarvikkeet (naru, helmet ja hakaneulat) löytyivät omista varastoista. Aikaa meni ehkä viisi minuuttia, ja taas on elämä hauskempaa. Ja tietysti turvallisempaa. 

Luulen, että teen vielä monta lisää tämän syksyn aikana. Mahdollisuudethan ovat loputtomat.

***

September has been so sunny and warm it has been easy to forget that it's already very dark in the evenings. Now when there's a more traditional autumn weather going on outside the window, and I have to have lights on in the middle of the day, I remembered this necessity for the upcoming dark months. A reflector!

I got the idea for these beaded reflectors from the awesome Ihan kaikki kotona -blog. When I saw her reflectors, I started to think what kind of reflector I'd like to make. These round ones are from a craft store, all the other supplies (cord, beads and safety pins) are from my own stash. This project took about five minutes. And I'm quite sure I'm gonna make few more this autumn. The possibilities are endless.

12 comments:

 1. Jopas on kivoja! Ja niin yksinkertainen juttu! Pitää kai tuunata omatkin heijastimet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On ihan hassua, että pelkästään parilla helmellä saa heijastimen muutettua paljon paljon kivemmaksi. Tuunaushommiin vaan!

   Delete
 2. Kivan näköisiä heijastimia. Mukava tietää, että Sinellistä saa noita heijastimia. Meillä on kanssa heijastimet aina kadoksissa enkä ole onnistunut löytämään mistään tuollaisia perusheijastimia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin kanssa iloinen kun löysin nää, suurin osa kauppojen heijastimista kun on aika tyhmiä. Perus on paras, mitä tulee heijastimiin :)

   Delete
 3. Nuo kovat heijastimet on ihania uusien lörttöjen sijaan! Ihanasti helmin koristeltu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään "vanhanaikaisista" heijastimista paljon enemmän. Ja kiitos :)

   Delete
 4. Oi miten hienoja!!!! Täytyy kyllä itekin tehdä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannatan! Ja kun näihin tarvii vaan sellaisia tarpeita, mitä kotona hyvin todennäköisesti jo on. Eli simppeleintä askartelua ikinä :)

   Delete
 5. Replies
  1. Maailman simppelein idea, eikä ees mun oma, mutta näistä tulee kyllä mahtavia. Hus askartelemaan siitä :)

   Delete
 6. UUuuuuh mä rakastuin näihin! Maailman parhaimpien ideoiden ei tarvii ees olla omia, kunhan toteutus on! Se tekee jutuista herkullisia ja kivoja. Kiitos tästä ilostuttamisesta, ja heijastimen hankintapaikkavinkkilöisestä! ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on ihan totta! Ja vaikka idea on pihistetty, näyttävät nämäkin jo ihan erilaisilta kuin ne alkuperäiset. Siitä vaan sitten omia versioita suunnittelemaan :)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...