Friday, September 19, 2014

Kosmetiikkavinkki: FLOW Kosmetiikan piparminttukuorinta

FLOW kosmetiikka

FLOW kosmetiikka


Nyt seuraa minulle harvinainen postausaihe, nimittäin kosmetiikkaan liittyvä vinkki. Mitä kosmetiikkaan tulee, olen helposti tapojeni ja luottotuotteideni vanki. Tykkään kyllä ostaa ja kokeilla aina välillä uusia tuotteita, mutta aika harva niistä jää kunnolla käyttöön niiden vanhojen suosikkieni rinnalle. Tämän tuotteen kohdalla niin kuitenkin kävi heti. Kuvassa juuri avattuna näkyvä purkki on jo toinen laatuaan tässä taloudessa. Kahden kuukauden sisään. Se on kuulkaa harvinaista se.

Kyseessä on suomalaisen FLOW Kosmetiikan luomutuote, piparminttuinen himalajansuolakuorinta. Purkinkyljen mukaan mineraalipitoinen vuorisuola puhdistaa ja auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta. Piparmintun ja sypressin yhdistelmä kuulemma lievittää turvotusta ja lihaskipuja, sekä parantaa laskimoverenkiertoa. Ja väittääpä tämä purkki myös, että tuotteen käytöllä on mieltä selkeyttävä, mielialaa kohentava ja ärtyneisyyttä lievittävä vaikutus. Kovia lupauksia kosmetiikkapurtilolta, sanoi tämä kyyninen käyttäjä ensi kertaa tuotteeseen tutustuessaan. Ja joutui hämmästymään.

Ensinnäkin, aineen tuoksu on todella voimakkaan piparminttuinen. Tuntuu, että päässä kirkastuu jo yhdellä nuuskaisulla. Tuoksu on piristävä, ja on pakko myöntää, että kuorinta tuntuu sen verran mukavalta, ettei sitä käyttäessään kauheasti jaksa äristä (uskokaa mua, olen ärissyt viime aikoina vähän tilanteessa kuin tilanteessa). Kerrankin tarpeeksi karkeaa massaa, kommentoi toinen testaaja, joka yleensä ihmettelee, enkö voisi ostaa kuorinta-aineita jonain industrial-versioina, että tuntuisikin jossain. Kuorinta antaa rauhoittuneen ja rentoutuneen olon. Se myös viilentää, eli sopii täydellisesti käytettäväksi kesähelteillä. Iho tuntuu palasaippuaan tottuneelle ihmiselle liiankin liukkaalta, mutta se tasoittuu myöhemmin mukavaksi pehmeydeksi. Olen yleensä käyttänyt tätä iltaisin, painunut suoraan suihkusta peiton alle, ja nukahtaut heti. 

Suunnittelen kokeilevani pikkuhilhaa muitakin FLOW kosmetiikan tuotteita. Yksi palashampoo on ollut testauksessa, mutta sen kanssa emme oikein päässeet sinuiksi. Ei se mitään, palikka sopii kuulemma täydellisesti partasaippuaksi. Onko teillä kokemuksia FLOW-tuotteista, tai vinkkejä, mitä kannattaisi testata seuraavaksi?


PS. Välillä hieman ärsyttää tällaiset huomautukset, mutta nykyisinä blogimainonnan aikoina tulee tällaisten postausten jälkeen aina tarve todistella, että tämä ei sitten ollut mikään maksettu mainos, ihan itse ostin. Mutta näin on - tämäkään ei ole maksettu mainos, eikä Ikomissa muutenkaan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa.

***

I don't usually write posts about cosmetic products, but I have to say I highly recommend this Peppermint Himalayan Salt Scrub by Finnish FLOW Kosmetiikka. If you can get it somewhere, try it out!

5 comments:

 1. Hmm, vaikken piparmintusta tykkääkään, niin tätä voisi kyllä testata, jos vastaan tulee. :) törkkään aina pikkusiskolle tökötit, joista en tykännytkään. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuorintaa on saatavana myös kahta muuta laatua (kookos-sitruuna & vanilja-appelsiini), ehkä jompikumpi niistä vois olla kiva jos piparminttu ei houkuta? Itse löysin tämän Ruohonjuuresta, saa varmaan muistakin ekokaupoista.

   Delete
 2. Kyllä tuo piparminttu taitaa olla paras. Kookosta vihaan kaikessa muodossa ja vanilha on usein äklön makea. :) Täytyykin käydä perjantaina ruohonjuuressa!

  ReplyDelete
 3. Hei! En tiedä mistä eksyin tänne ja tähän postaukseen ja tämä on tehty vielä kauan sitten, mutta oli pakko tulla suosittelemaan ton saman merkin luonnonsavea. Niitä löytyy siis valkoista savea (hellä, lapset/vauvat), punaista savea (herkkä iho, couperosa yms) ja vihreää savea (esim. syväpuhdistavia ominaisuuksia). Vihreää olen itse käyttänyt ja ihan huippu naamiona kasvoille, käsille, jaloille! tai päänahalle! Kannattaa kokeilla :)))

  yst. terv. ohisurffailija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! Tuo kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta. En oo itse koskaan käyttänyt luonnonsavea kosmetiikkana, mutta kuulostaa siltä, että siitä vois saada apua esim. ärtyneeseen päänahkaani. Alanpa ottaa savesta selvää :)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...