Sunday, August 31, 2014

Ympäri, ympäri... // Round and Round...

Round and round...

Round and round...

Round and round...

Round and round...

Round and round...


Sitä on kaikenlaisia suunnitelmia vapaapäivälle. Ja sitten äkkiä huomaa, että kello on yhdeksän illalla, eikä ole tehnyt juuri muuta kuin istunut sängyllä ja virkannut ympyröitä. Mutta ei se mitään. Sunnuntait ovat täydellisiä päiviä suunnitelmien hylkäämiseen ja rentoon olemiseen. Rennosta virkkaamisesta nyt puhumattakaan.

Jäin koukkuun loputtomiin väriyhdistelmiin ja nopeaan valmistumiseen. Se, mitä ympyröistä tulee isona on vielä vähän auki.

***

I had all kinds of plans for my day off. And then I suddenly realize it's 9 pm and I haven't done anything but sat on my bed and crocheted circles. And that's fine. Sundays were meant for abandoning plans and just hanging out and relaxing. And crocheting, of course.

I got hooked on endless colour combinations and quick outcome. What all these circles are gonna turn into is still in the dark though.

6 comments:

 1. Replies
  1. Värit onkin näiden virkaamisesa parasta! Kaikki ne väriyhdistelmät joita on pakko kokeilla, niin että tekee vielä yhden, ja vielä yhden, ja vielä... ;)

   Delete
 2. Ihania värejä! Tuleeko ne itse (tarkoitan, että mitä tahansa loput kaikki käyntöön) tai valitsetko keskenään sopivat tarkkaalleen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on (tällä hetkellä sohvalla) iso kasa kaikkia jämiä ja keränloppuja, joista valitsen satunnaisotannalla. Yritän olla miettimättä liikaa, vaan kokeilla rohkeasti erilaisia väriyhdistelmiä. Nyt kun ympyröitä on kasassa jo aika monta, niin yritän tiirailla vähän valmiiden kasaa, etten tekisi ihan samanlaisia. Muuten luotan siihen, että kyllä ne sitten kokonaisuuteen sopivat kaikki (kunhan saan päätettyä, mikä se kokonaisuus tulee olemaan...).

   Delete
 3. Ihan hyvin käytettyä aikaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin no tulosta ainakin syntyi hirveällä vauhdilla :D

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...