Friday, August 29, 2014

Täydellisen perjantai-illan resepti // A Recipe for a Perfect Friday Evening

Friday plans

Friday plans

Friday plans


Hyvä viikonlopun aloitus syntyy näistä aineksista:

varpaat villasukkiin
pienet iltapäivätorkut (eli tupluurit)
kerä ihanaa silkkivillalankaa ja suunnitelma unisukista
uusi, loistavalta vaikuttava kirja
leipomissuunnitelma
niin paljon teetä kuin tekee mieli
rauhallinen asettuminen sohvannurkkaan ja hyvä asento


Muuten, päätin siirtää kirjaviikkoa viikolla eteenpäin. Eli kirjat ja lukeminen ovat teemana vasta syyskuun toisella viikolla, eivät ensimmäisellä niin kuin alkuperäinen suunnitelma oli. Tämä siksi, että minulla on hirveästi postausideoita, mutta vielä ei ole ollut tarpeeksi aikaa toteuttaa niitä. Ensi viikon kirjoittelenkin sitten näppäimistö sauhuten. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kirjavinkkejä voi lähettää vielä ensi viikon perjantaihin (5.9.) asti. Tähän mennessä olen saanut vinkkejä vain yhden, joten lisää toivotaan. Jos tahdot vinkata minulle ja Ikomin lukijoille mielestäsi hyvää kirjaa, lue ohjeet täältä.

Olkoon perjantainne mitä mainioin. Sitä seuraavasta viikonlopusta puhumattakaan!

***

A great Friday evening is made of these ingredients:

woolen socks to warm up the toes
a little afternoon nap
a ball of lovely wool and silk blend and a plan to knit myself some night socks
a new, interesting book
baking plans
as much tea as I feel like
sitting down on the couch and relaxing


By the way, I decided to move the book week a little. So there will be lots of posts about books and reading on the second week of September, not on the first week like I originally planned. I have so many great post ideas, but so far I haven't had enough time to write those posts. That's what I'll be doing for the next week. This also means you can still send me your book tips (until Friday 5th of Sept). So far I have only gotten one book tip from a reader, and I'd love to have lots more. So, if you want to tell me and the other blog readers about a book you like, read more here.

I hope your Friday is nice and relaxing. And let the weekend be even better!

10 comments:

 1. Ha! Nappaan tuon lukulistalleni. :) Ja tuli ihan hirmuinen tarve sanoa, että: olet aivan ihana, ihana, ihana ihminen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo vielä ekoja sivuja pidemmällä, mutta vaikuttaa lupaavalta tarinalta! Ja kiitos, olen aivan hämmennyksissäni täällä. Olet itsekin aikas mahtava. Luottolukija, matkassa mukana jo vuosia, ja aina jättämässä ihania ja mieltälämmittäviä kommentteja. Kiitos <3

   Delete
  2. Jättäisin enemmänkin kommentteja, mutta jostain syystä puhelimeni ei löydä kommenttikenttää blogissasi. o.O

   Delete
  3. Oho! Hyvä kun sanoit, tutkin asiaa! Millainen puhelin ja mikä selain sulla on käytössä?

   Delete
  4. Samsung S4 mini ja ömmm.. selaimesta en mene takuuseen. Explorer? Kommenttiosion löytää kyllä, jos on aiempia kommentteja.
   - Nelly, joka ei jaksa kirjautua googleen.

   Delete
  5. Mä luulin että mulla on sama ongelma, mutta huomasin, että jos painaa "post a comment" -nappulaa, kommenttilaatikko aukeaa sinne ruudun alareunaan (mun kommenttiviestin alle). Eli joutuu skrollaamaan alaspäin sen nähdäkseen. Mulla on S3 mini ja meillä on ilmeisesti sen verran pienet ruudut, ettei se näy skrollaamatta. Jos tää ei auta, niin yritän selvittää voisko sille tehä jotain muuta :)

   Delete
 2. Mmmmmmm. Hyviä asioita perjantai-iltoihin. Ja vähän muihinkin iltoihin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Jos tarkkoja ollaan, niin tämä resepti toimii iltana kuin iltana. Olettaen, että on rauhassa aikaa käydä kaikki tärkeät kohdat läpi :)

   Delete
 3. Haa, nyt näkyy! Ja jos tuplaklikkaa, niin kommenttiboksi menee piiloon. Luultavasti olen klikkaillut liian innokkaasti ennen skrollausta. :D Hyvä, jatkakaa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täysin ymmärrettävää! Kukapa nyt ei olisi hyperinnokkaasti kommentoimassa mun höpinöitä :D

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...