Thursday, July 10, 2014

Juuri nyt, viikko 28 // Right Now, Week 28

Washing the dishes


Tiskaaminen. Tuo arjen ikuinen taistelu. En tajua, miten niin yksinkertainen asia voi muuttua niin stressaavaksi, melkein ylitsepääsemättömäksi. Mitä luultavammin käytän viikossa enemmän aikaa tiskauksen vastentahtoiseen ajattelemiseen kuin itse tiskaamiseen.

***

Washing the dishes. The everlasting battle of daily life. I can't figure out how something so simple to do can turn into such a stressful and overwhelming task. I'm quite sure I use more time reluctantly thinking about washing the dishes than actually doing it.

1 comment:

  1. Tykkään käsin tiskaamisesta. :) Tosin yleensä sen aloittamista aina venyttää ja venyttää, kunnes se tuntuu taakalta, kun koko keittiö on täynnä tiskattavia astioita.. Ja pitää saada tiskata rauhassa eikä joka astian jälkeen kuivata käsiä ja pelastaa ipanaa ties mistä tai sen suusta ties mitä.

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...