Wednesday, July 2, 2014

Juuri nyt, viikko 27 // Right Now, Week 27

Right now: crocheting on a Wednesday


Uutta lankaa, uusi projekti. Vatsanpohjassa tuntuu jännitys, mitäköhän tästä tulee. Keittiössä kiehuvan riisin tuoksu, ulkona kirkas kesäilta. Keskellä viikkoa on hyvä olla, matkalla kohti viikonloppua.

***

New yarn, a new project. I'm feeling a little nervous and excited at the same time, waiting to see how this will turn out. The kitchen smells of boiling rice, and there's a bright summer evening outside. It's good to be in the middle of the week, on my way to the weekend.

6 comments:

 1. Heippa! Musta sun blogisi on tosi ihanan värikäs ja mahtava (ja kirjavinkit, ahh) :) on kans kivaa kun postailet aloittamasias käsityöprojekteja, ne on ihania myös. Siksi vähän häiritsee, ettei näe, mitä niistä projekteista tuli isona :) nytkin esimerkiks näyttää niin hauskalta suirolta että ehdottomasti tahtoo tietää mikä siitä tulee (;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi, tuo oli hyvä huomio! Aina kun postaan keskeneräisestä työstä, minulla on kyllä tarkoitus kertoa valmistuneestakin työstä sitten myöhemmin. Ongelma on vaan siinä, että olen ikuinen keskeneräisten kerääjä, ja voi olla että työ valmistuu vasta ikuisuuden päästä, enkä sitten muista enää siitä kirjoittaa. Tai sitten työ jää kokonaan keskeneräisten koppaan - viime syksynä postasin kaksi tuubihuivinalkua, ja kumpikin on edelleen kesken. Ei siis ole valmista tuotetta esiteltäväksi. Ehkä pitäisi tehdä joskus sellaisia "mitä näille kuuluu nyt" -postauksia, jos tuntuu, ettei tule valmistumaan ikinä. Yritän joka tapauksessa pitää tämän palautteen mielessä, ja saada valmiitakin näytille :)

   Tässä suikerossa tähdätään edellisessä postauksessa nähtyyn Urban Jungle -pipoon. Saa nähdä, miten käy tällä kertaa :D

   Delete
  2. PS. Kommentoiminen google-tilin kautta ei jostain syystä onnistunut, joten piti kommentoida nimellä, ja käydä sitten itse hyväksymässä oma kommenttini. Minä se silti olin :D

   Delete
  3. Keskeneräisten keräileminen kuulostaa tositositosi tutulta... :D mut "mitä näille kuuluu nyt" -postaukset olisi kyllä ihan loistavia :) kyllä tosta suikerosta hyvä urbaani viidakko -pipo saadaan :D

   Delete
  4. Hei ja muuten, jos yhtään kiinnostaa toisen väreistä höpsähtäneen ja keskeneräisten töitten keräilyä harrastavan kässäbloggaajan kirjoitukset (ja kuvitukset), niin saapi käydä kurkkaamassa http://kantapaakeskellakammekasta.blogspot.fi/

   Delete
  5. No tietty kiinnostaa! Kävin itse asiassa kääntymässä jo ennen kuin vastasin tuohon ekaan kommenttiin :) Ja tulen ihan varmasti uudestaankin.

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...