Sunday, June 22, 2014

Sata syytä, osa 13 // 100 reasons, pt. 13

On a Roadtrip

On a Roadtrip

On a Roadtrip


Syy olla onnellinen numero 13: autoreissut

Pidemmissä autoreissuissa on tunnelmaa, varsinkin kun niitä tekee aika harvoin. Terveisin, autoton (ja ajokortiton) kaupunkilainen.

***

Reason to be happy number 13: roadtrips

We don't have a car (I don't even have a licence), so we don't do road trips that often. But when we do, it's extra fun.

2 comments:

 1. Mä olen aivan totaalinen automatkafani. Helppoa olla, kun ei itse koskaan tarvitse ajaa (ei ole tullut hankittua siihen oikeutta).

  Yksi lempihuvituksistani on yrittää ottaa täydellisiä valokuvia silloin, kun ajetaan kohteen ohi 80-100 km / h. En ole ikinä vielä onnistunut täydellisyydessä, mutta muutamia aika mukavia otoksia on syntynyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen ajatellut, että on sekä itseni että ympäristöni kannalta parempi, etten aja autoa. Tällä huomiokyvyllä se voisi päättyä ikävästi. Ehkä juuri siksi automatkailu on niin kivaa: voi ihan rauhassa istua etupenkillä, heilutella varpaitaan, kuunnella radiota ja syödä matkakarkkeja. Ilman mitään paineita.

   Ohituskuvaus on kyllä hauska harrastus. Olen joskus itsekin kokeillut, mutta en kyllä ole siinä vielä kovin hyvä. Toisaalta suttuiset vauhtikuvatkin on aika hauskoja :)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...