Friday, June 13, 2014

Sata syytä, osa 12 // 100 reasons, pt. 12

Got my film photos back today. Feels like Christmas.


Syy olla onnellinen numero 12: filmikuvien hakeminen kehityksestä

Se odotus ja jännitys, joka edeltää juuri kehitetyn kuvapaketin avaamista. Kun ei oikeastaan enää kovin tarkkaan muista, mitä kaikkea sitä tulikaan kuvattua. Eikä ole aavistustakaan, onnistuivatko kuvat niin kuin toivoi. Aina on luvassa yllätyksiä. Tällä kertaa yllätyin, kun löysin yhdestä kuvasta itseni. Salakuvaaja oli päässyt iskemään sillä aikaa, kun käytin toista kameraa.

Kerran ohitin valokuvausliikkeen kulmalla porttikongissa seisseen nuoren miehen, joka selasi kuvanippua jännittyneen näköisenä, varovasti hymyillen ja hymähdellen. Teki mieli mennä koputtamaan olalle, että mä niin tiedän miltä susta tuntuu. En vaan halunnut keskeyttää toisen hienoa hetkeä.

***

Reason to bee happy number 12: getting your film photos back

That waiting and excitement before you open a newly developed pack of photographs. You don't really remember all the things you photographed on that roll anymore. And you never know if your photos turned out the way you intended them to. There are always surprises. This time I was surprised to find myself in one of the photos. I had no idea about it, as I was photographed while using my other camera.

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...