Sunday, June 1, 2014

Kotiinpaluu // Homecoming

The ultimate truth on the graffiti wall

Yeah, I could live here.

Ice cream break: best time of the day

Colourful reading

Ready to explode


Hei vain! Mukavaa nähdä pitkästä aikaa!

Lomat on nyt lomailtu. Reissu oli ihana, mutta kotiinpaluu mukava myös. Pari päivää olen jo yrittänyt totutella arkirytmiin siinä kovin hyvin onnistumatta, huominen töihinpaluu saattaa tuntua hieman tahmealta.

Tajusin matkan jälkeen, että suurin osa matkakuvista (näitä puhelinkuvia lukuunottamatta) on kuvattu filmille. Filmiä taas on niin monta rullaa, että niiden kehittämisen kanssa on varmaan pakko odotella seuraavaa palkkapäivää. Eli kuvia on luvassa pikkuhiljaa, kun saan kehitettyä ja skannattua.

Yksi kysymys vielä: miten oikein on mahdollista, että on jo kesäkuu?

***

Hello! Nice to see you again!

My holiday is now over. Our trip was lovely, but it was also nice to come home. I've tried to get accustomed to weekday rhythm for a few days now, and can't say I've succeeded. Getting back to work tomorrow may feel a bit sticky.

After our trip I realized most of the pictures I took (excluding these phone shots) are on film. And there are so many rolls of it I'll have to wait for the next pay day to get them developed. So I will share my pics little by little once they are developed and scanned.

One question: how is it possible it's June already?

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...