Thursday, June 5, 2014

Ihanat MOIMOIt // Lovely MOIMOI Earrings

moimoi earrings

moimoi earrings


Kun kevään työprojektit alkoivat vihdoin olla paketissa, totesin voivani olla todella tyytyväinen työn määrään ja jälkeen. Päätin sen kunniaksi vähän lahjoa itseäni, ja ostin pitkään haaveilemani MOIMOIn korvikset. Ja niistä tulikin heti uudet lempparit - roikkuivat reissulla korvissa lähes joka päivä. Ne ovat kevyet, hauskat ja tarpeeksi värikkäät. Ne ovat jotenkin just mun näköiset. Ja värikin puhuttelee tällä hetkellä kovasti.

Vuosiin en käyttänyt mitään sinistä. Nyt sininen, erityisesti petroolinsininen ja turkoosi, jatkavat salakavalaa ujuttautumista takaisin elämääni.

***

When I wrapped up the work projects of this spring I realized I should be really happy with the amount and quality of the work I have done this year. So I decided to reward myself and bought a pair of MOIMOI earrings I have been wanting for a while. And they became my new favourites instantly - I used them almost every day on our trip. They are lightweight, funny and colourful enough. They are just my style. And I love that color at the moment.
I didn't wear anything blue for years. Now blue, especially petrol and turquoise, keep sneaking back to my life.

6 comments:

 1. Petrooli ja turkoosi on ihan parhaita! Ja ihanat nuo korvikset, oi voi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään noista ihan hirveästi :)

   Delete
 2. Onpa ihanat korvikset! Minunkin elämääni sininen on ujuttautunut viime aikoina yhä enenevässä määrin. Varsinkin turkoosi tuntuu tällä hetkellä erityisen hyvin kesään sopivalta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turkoosi on kyllä hyvä kesäväri. Täytyypä hankkia turkoosi kynsilakka :)

   Delete
 3. Minäkin kaipaan elämääni turkoosia pitkän tauon jälkeen. Sitä on näemmä liikkeellä.. Kivat korvikset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joku turkoosiepidemia liikkeellä? Ehkä se vain on erityisen kesäinen väri, ja siksi kaipaamme kaikki sitä just nyt :)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...