Friday, May 9, 2014

Sata syytä, osa 9 // 100 reasons, pt. 9

Inspiring books

Inspiring books


Syy olla onnellinen numero 9: inspiroituminen

Tiedätehän sen tunteen, kun jotain inspiroivaa nähdessään valuu luovan kihelmöivään tilaan, jossa innostuu koko ajan enemmän. Ja sitten, melkein huomaamatta, saa ihan mahtavan idean. Siitä jos mistä on syytä olla onnellinen.

Tällä hetkellä minua inspiroi sohvapöydälle keräämäni iso kasa lainassa olevia käsityö- ja sisustuskirjoja. Siis pelkästään sen kasan katselu on inspiroivaa, kirjojen selailusta puhumattakaan. Vielä kun olisi aikaa niiden kaikkien mahtavien ideoiden toteuttamiseen.

***

Reason to be happy number 9: getting inspired

I guess you know how that feels - that tingly, creative state of mind you get in when you see something inspiring, And then, almost without noticing, you get a great idea. That is definitely something to be happy for.

At the moment I am inspired by the huge pile of craft books I have collected on our coffee table. Even looking at the pile makes me feel inspired, not to mention how excited I get when leafing through the books  Now I just wish I had time for trying out all those ideas I get.

8 comments:

 1. Heh, mites tossa olikin monta tutun näköistä kirjaa... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirjatoukilla sama maku ;)

   Delete
  2. Minkä lisäksi parikin noista taisi olla mukana siinä vinkkauksessa, missä käytiin. :D

   Delete
  3. Jep! Tyynykirja piti heti varata, ja Arneen ja Carlosiin törmäsin sattumalta palautuskärryssä. OmaKopan lainasi äiti, ja sit on tietty se lapaskirja, joka lähti heti vinkkauksesta mukaan. (Eli Jaanalle vaan terveisiä, että hyvin toimi vinkkaus ;))

   Delete
 2. Ja varsinki viel jos pääsee oikee semmosee Flow-tilaan, niih kirjottamine, neulomine tai mikä tahansa muu sujuu iha leikiten :) Saitkohan sie muuten sen miun sähköpostin? Halusin vaan kiittää siitä kortista. Se piristi mukavasti päivää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eek! Sain! Ajattelin niin tarkkaan mitä vastaan siihen, että luulin jo oikeasti vastanneeni. Anteeksi! Ja kiva kuulla, että piristi. Muakin piristi sun viesti, koska en ollenkaan odottanut sähköpostia :)

   Delete
  2. Jooh, ei mitään! :D Aattelin vaan varmistaa, ku halusin et saat viestin siitä et posti on tullu perille ja että se oli mukava ylläri :)

   Delete
 3. Hehee, tutun näköisiä kirjoja, ton knitted dinosaurs -kirjan taisit napata mun näyttelystä vaikkei se listalla ollutkaan. Nyt nää vinkit (tosin editoituna ja lyhennettynä versiona) on Helmet sivuilla: http://www.helmet.fi/fi-FI/Vinkit/Vinkit/Vinkit_kotimaiseen_kasityokirjallisuutee%2838750%29 ja http://www.helmet.fi/fi-FI/Vinkit/Vinkit/Vinkit_ulkomaiseen_kasityokirjallisuutee%2838793%29 sekä kaiken hyvän päälle Molla Millsin vinkit: http://www.helmet.fi/fi-FI/Vinkit/Vinkit/Molla_Millsin_lainavinkit%2839044%29!
  Näitä vinkkejä saa ja kannattaa jakaa! Plus sitä koko vinkkipakettia 32 kirjaesittelyineen plus ekstralinkkeineen saa Arabianrannan kirjastosta 28.5. asti. Ja kaiken hyvän päälle Arabianrannan kirjastossa on 28.5. asti käsityökirjojen näyttely jossa on kaikkia uusimpia kässäkirjoja enemmän kuin missään kirjastossa koskaan on kerralla esillä, sinne siis kaikki jotka tykkää värkätä käsillään himona! ;) T. Jaana

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...