Wednesday, May 7, 2014

Puikoilla: ruskeaa ja harmaata // On the Needles: Brown and Grey

First of May

First of May

First of May


Nämä harmaan ja ruskean sävyt ovat olleet puikoilla tammikuusta asti. Jossain kohtaa huivi jäi kesken, eikä ole jatkunut sen jälkeen. Suoraan sanottuna en enää muista, miten sitä tulisi jatkaa. Täytynee kuitenkin kaivaa ohje esiin, ja opetella uudestaan. Lankaa on jäljellä enää vajaa kerä, eli loppusuoralla mennään jo. 

***

These shades of grey and brown have been on my needles since January. At some point I dropped knitting this scarf, and haven't picked it up since. To be honest, I don't remember how to continue anymore. I'll have to find the pattern and learn again. There's less than one ball of yarn left, so I'm almost there.

6 comments:

 1. Ihana tuoli (ohi aiheen) :-) Itsellekin on joskus käynyt samoin, että ohje on kerennyt kadota muistista työn jäädessä kesken.. Yllättävät värit siulle noin maanläheiset :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuoli on lempparini, ostettu joskus kirppikseltä vitosella. Aloin palautella ohjetta mieleen, ja sain onneksi taas langanpäästä kiinni ;) Nämä värit on tosiaan mulle aika epätyypilliset, mutta kiehtovat juuri maanläheisyydellään.

   Delete
 2. Ihania, pehmoisia sävyjä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon tosi ihastunut näihin, vaikka yleensä harrastankin paljon räikeämpiä :)

   Delete
 3. Kauniit värit, mutta oli tosiaan vähän yllättävää nähdä jotain näin maanläheistä sinun blogissasi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, välillä on hyvä yllättää. Ja yllättyä. :)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...