Thursday, April 3, 2014

Sata syytä, osat 6 ja 7 // 100 reasons, pt. 6 and 7

Slow mornings

Syy olla onnellinen numero 6: hitaat arkiaamut

En ole yleensä kovin innoissani iltavuoroista, sillä töissä ajalla on tapana kulua sitä hitaammin, mitä enemmän kello on. Mutta iltavuorojen etu on aamut, jolloin ehtii ottaa ihan rauhassa. Venytellä, käydä pitkässä suihkussa ja neuloa vähän, ennen kuin pitää olla lähtökunnossa. Useimmiten myös tiskaan ja järjestelten juuri aamuisin, sillä kuka enää töiden jälkeen jaksaa. Ja tietenkin syön aamiaiseni ihan rauhassa.


Syy olla onnellinen numero 7: avokadoleivät

Tämän hetken suosikkiaamiainen on voileipä, jonka päällä on maustamatonta tuorejustoa, avokadoa, mustapippuria ja vähän sormisuolaa. Toimii erityisen hyvin tuoreiden ruispalojen kanssa, mutta taipuu myös näkkärin päälliseksi silloin kun muuta leipää ei ole tarjolla. Nämä tosin ovat blogikulissileipiä: yleensä avokado on leivän päällä huolimattomana mössönä. Pääasia että maistuu hyvältä.

***

Reason to be happy number 6: slow weekday mornings

I'm not such a fan of evening shifts, because at work the time tends to move slower and slower the later it is. But the perk of doing evening shifts are the mornings when there is no hurry. I can take a long shower and knit a little before it's time to go. I also often wash the dishes and do other chores in the mornings, because I know I won't feel like doing them after work. And I always eat a slow breakfast.


Reason to be happy number 7: avocado sandwiches

My favourite breakfast at the moment is a sandwich with cream cheese, avocado, pepper and a little salt. Works especially well with rye bread, but can be eaten on any bread found in the house. Usually the avocado is mushed on the bread though - these are blog sandwiches made to look pretty.

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...