Tuesday, April 22, 2014

Kortit matkalla! // Cards on their Way!

Sending mail

Sending mail

Sending mail

Sending mail

Sending mail

Joskus joidenkin asioiden tekeminen voi viedä huomattavasti kauemmin, kuin sitä alkuun suunnitteli. Joulukuussa tuntuu pitkältä ajalta saada jotain tehtyä tammikuun loppuun mennessä, ja sitten onkin yht'äkkiä huhtikuun loppu. Mutta nyt postikorttinne ovat vihdoin matkalla! Toivottavasti löytävät pian luoksenne.

Näiden kirjoittaminen oli muuten hirveän hauskaa. Pitäisi lähettää enemmän kunnon postia. Ehkä sitä sitten saisikin enemmän?

***

Sometimes some things take far more time than you first intended. In December it seems to be ages away when you promise to do something by the end of January, and then one day you just realize it's April already. But your postcards are now on their way. Hope they get to you soon.

Writing these was by the way so much fun. Maybe I should send more snail mail. Maybe I would also receive more of it then?

19 comments:

 1. Etanapostia on kyllä ihana saada! Mukava yllätys laskujen ja mainosten joukossa. Ihan niinkuin lehdetkin. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Erityisesti silloin, kun niitä ei ole yhtään osannut odottaa. Kivaa postia pitäisi saada (ja lähettää) enemmän.

   Delete
 2. Hihii! Jään innolla odottelemaan postilähetystä. :)

  ReplyDelete
 3. Oli riemastuttavan vitsikästä, kun kotiin tullessa eteisen lattialta löytyi ikävän karhukirjeen lisäksi paljon mukavampi karhukortti. :---D Hyvä karhujen tasapaino syntyi, kiitos siitä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtava yhteensattuma! Karhujen tasapaino on tärkeä asia :)

   Delete
 4. Replies
  1. Ole hyvä! Toivottavasti neulekorttikokoelmassasi ei ollut vielä ainakaan molempia :)

   Delete
 5. Voi miten ilahduin tänään saapuneesta värikkäästä postista! Aivan upeat kortit olit minulle lähettänyt ja oikein arvasit, että oranssi kortti olisi minulle mieleinen. Todellista postikorttiväriterapiaa! Ajattelin lähettää vastakortin, kun olit merkinnyt osoitteesikin kirjekuoreen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vastauskortti olisi ihana yllätys, viime aikoina olen saanut postia vain kelalta ja sähkölaitokselta. Ja kiva, että kortit lämmittivät mieltä. Tiesin heti, kenelle kuuluvat kaikessa värikkyydessään :)

   Delete
 6. Kortti saapui eilen ja kylläpä piristi päivää! En edes muista milloin olisin viimeksi saanut oikeaa postia, kiitos! :) Valitettavasti en kyllä osaa vastata että minkälaisia käsityökauppoja Lappeenrannassa on kun en itsekkään täällä ole vielä kauaa asunut :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kerro sitten joskus, jos törmäät sellaiseen. Muitakin paikkoja saa kyllä suositella :)

   Delete
 7. Kiitos! Olipas ihana yllätys töistä palatessa - ja niin kaunis korttikin. :-)

  ReplyDelete
 8. Kiitos! Miten olitkin osannut valita niin kauniit kortit! Kiitos kirjavinkkauksesta! Uusi kirja meille, mutta etsimme varmasti käsiimme. :) Mukavaa loppuviikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Ja toivottavasti kirja puhuttelee teitäkin :)

   Mukavaa loppuviikkoa myös sinne!

   Delete
 9. Imatralta, Lappeenrannan naapurikaupungista löytyy muuten kyllä ehkä ihanin kauppa ikinä, Virkkukoukkunen! Ihania kankaita, pussukoita, koruja, kortteja ja oikeastaan kaikenlaista mitä vain osaa kuvitella :)
  Heillä on onneksi myös nettiputiikki: http://www.virkkukoukkunen.net/

  ReplyDelete
 10. Kiitos korteista, tulivat perille ja halusin myös lähettää kortin sinulle...Osoite oli kuoressa, mutta oli hieman suttaantunut matkalla, joten menee arvailuksi. Laitatko sen meilinä mulle selkokirjaimilla? mamaelf(at)sarifu.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Osoite lähetetty, jään innolla odottamaan :)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...