Tuesday, April 15, 2014

Flower Power

Spring flowers

Spring flowers

Spring flowers

Spring flowers

Spring flowers


Minä en ole mikään viherpeukalo, eivätkä puutarhahommat ole koskaan erityisesti innostaneet. Ei sillä, että olisi ollut puutarhaakaan, missä möyriä. Niinpä yllätyin eilen siitä, kuinka rentouttavaa oli iskeä kädet multasäkkiin heti aamusta, ja aloittaa viikko kukkatouhuilla. Nyt parvekkeella on kirkkaankeltaista, ruokasalissa (tunnetaan myös keittiön nurkkana) hennon sinistä, ja olohuoneessa porskuttaa edelleen hyvänä perjantaina ostettu vaaleanpunerva kaveri. Vähän kyllä vielä haaveilen leikkokukista ja pajunkissoista...

***

I've never had a green thumb or been interested in gardening. I've never had a garden either, for that matter. Yesterday I got surprised by how relaxing it was to have my hands in soil for the first thing in the morning and start a week with flowers. Now there's bright yellow at the balcony, light blue in the dining room (also known as the corner of our kitchen) and the light pink fellow bought on that great Friday is blooming in the living room. Still dreaming of some flowers in a vase though.

1 comment:

  1. Hahaa, mulle tuli tänään päiväkävelyllä mullantuoksusta hetkellinen hinku päästä möyrimään puutarhaan. :) Pakotin sen menemään ohi, koska ennenkään siitä ei oo mitään hyvää seurannut. Nykyinen tilanne parvekkeellisena ihmisenä on mulle aika hyvä. Saatan saada jonkun verenpisaran säilymään hengissä siellä. Ehkä. :)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...