Monday, March 31, 2014

Sata syytä, osa 5 // 100 reasons, pt. 5

Spring shoes


Syy olla onnellinen numero 5: kevään ensimmäiset tennarikelit

Odotin takatalven pelossa aika kauan, ennen kuin vaihdoin kevättakkiin ja vedin tennarit ekaa kertaa jalkaan. En nimittäin tahtonut joutua palaaman enää talvikamppeisiin. Kevään ensimmäinen tennaripäivä kun on juhlava hetki, jonka voi elää vain kerran vuodessa, eikä sitä pidä heittää hukkaan. Viime perjantaina se sitten koitti, se oikea hetki. Ja nyt voi taas kulkea monta kuukautta kevyemmin askelin. Vaikka vielä hetken välissä on hyvä pitää villasukkia...

PS. Kevensin otsikosta hasthtag-hirvityksen. Käytin sitä vain siksi, kun oli haasteen alkuperäinen nimi. Mutta inhoan #-häkkyröitä, ja erityisen turhia ne ovat silloin kun ne eivät edes toimi hashtageina. Eli saa luvan mennä.

***

Reason to be happy number 5: first sneaker day of spring

I waited quite long this year before switching to my spring coat and a pair of sneakers. I didn't want to have to go back to winterwear again. The first sneaker day of spring is festive event that can only be experienced once a year, and shouldn't be thrown away. Last Friday was the right moment, and now me and my Converse will be inseparable for months. Still using woolen sock in them though.


1 comment:

  1. Pitääkin kaivaa tennarit kaapista. Olen hiihdellyt nyt menemään karvavuorisilla tennareilla, ihan kiva keksintö vaikka ovatkin tylsät valkoiset. :)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...