Saturday, February 15, 2014

Puikoilla: Hyvän mielen neule // On the Needles: Feel-good Knitting

On the needles: Noro Silk Garden

On the needles: Noro Silk Garden

On the needles: Noro Silk Garden

On the needles: Noro Silk Garden

Värit, neuletuntuma ja ainaoikean pyhä yksinkertaisuus tekevät tästä huivinalusta täydellisen hyvän mielen neuleen. Jos totta puhutaan, neulon sitä tosi hitaasti, ettei työ loppuisi ihan vielä. Tämä on se neule, jonka kaivan keskeneräisten korista, kun olen liian väsynyt ajattelemaan, tai kun tarvitsen jotain avuksi rauhoittumiseen. Tai silloin, kun helmikuinen päivä tuntuu aivan erityisen harmaalta.

Noro Kureyonin kanssa en oikein tullut toimeen, mutta tämä Noro Silk Garden on uusi lankarakkauteni. 

***

The colours, the feel and the simplicity of garter stitch make this scarf the perfect feel-good knit. To be honest, I knit this very slowly so it wouldn't end quite yet. This is the project I pick up from my basket when I'm too tired to think, or need knitting to help me relax. Or when these February days feel even more grey than usual.

I didn't quite like knitting Noro Kureyon, but Noro Silk Garden is my new yarn love.

5 comments:

 1. Oi, värit on ainaki mitä mahtavimmat :) Voiku itekki joku päivä kehtais ostaa tuota noroa, kun se tuntuu ja näyttää nii hyvältä. On vaa vähä turhan kallista tälleen opiskelijabudjetilla elävälle. Mut tuommoset neuleet on ihania mitä ei meinaa haluta lopettaa ja minkä neulominen on hauskaa!

  ReplyDelete
 2. Ah, mitkä värit - väriterapiaa puikoilla. Tuosta tulee kyllä kaunis huivi!

  ReplyDelete
 3. Olet ymmärtänyt neulomisesta jotain hyvin totta ja syvällistä. ;)

  ReplyDelete
 4. Tuo alimman kuvan teekuppi varasti minun huomioni täysin. Voisin adoptoida sen välittömästi.

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...