Sunday, February 23, 2014

Helsingissä: Talvipuutarha // In Helsinki: The Winter Garden

Helsinki Winter Garden

Helsinki Winter Garden

Helsinki Winter Garden

Helsinki Winter Garden

Helsinki Winter Garden

Helsinki Winter Garden

Olen kirjoittanut Talvipuutarhasta ennenkin, noin vuosi sitten. Mutta se on paikka, joka kannattaa muistaa tähän aikaan vuodesta, kun ulkona tuntuu olevan koko ajan harmaata, liukasta ja märkää. Reissu Talvipuutarhaan on silloin nimittäin parasta lääkettä. Lukuhetki valoisassa ympäristössä kukkien ja muiden kasvien ympäröimänä piristää kummasti. Jos mukaan pakkaa eväät, niin aina parempi. Suosittelen!

***

I've written about the Helsinki Winter Garden before, about a year ago. But it's a great place to remember this time of year when it seems to be grey, slippery and wet outside all the time. A little visit to the Winter Garden makes miracles. A moment reading in a that environment, surrounded by flowers and other plants will surely make you feel better. If you pack food with you, all the better. My recommendations!3 comments:

  1. Aivan ihanan näköinen paikka! Tuolta varmasti saa kunnon energia-annoksen mukaansa. Harmi vaan että on aivan liian kaukana että viitsisi sen takia lähteä Helsinkiin asti. Pitääpä kuitenkin muistaa jos vaikka sattuisi sopiva tilaisuus. :)

    ReplyDelete
  2. Minä kävin tuolla ensimmäistä viime kesäkuussa. Tai ehkä joskus lapsena olen siellä ollut aiemmin, en ole ihan varma. Ihana paikka se joka tapauksessa on.

    ReplyDelete
  3. Kiitos mukavista hyvän olon kuvista! Pidin erityisesti tuosta, missä ikkunasta pilkistää harmaus ja sisällä on aivan erilainen tunnelma.

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...