Thursday, January 30, 2014

Kadonnut tammikuu // January that disappeared

New year, new adventures.

upload

Christmas is over

Lovely winter light

Cake break

Morning light


Sinne meni tammikuu. Vuoden ensimmäinen kuukausi vain katosi johonkin.

Ensin minulla oli jouluähky ja bloggausähky. Ei huvittanut ollenkaan kirjoittaa, joten pidin pientä taukoa. Huvittamattomuus kesti pidempään kuin oletin, mutta annoin olla. Kun bloggausinto palasi takaisin, iski samaan aikaan pakkauspaniikki ja muuttokiire. Kun muutosta vihdoin selvittiin ja aikaa olisi taas, on vain odoteltu nettiyhteyden toimimista. Ei toimi vieläkään. Hiljaisuus siis jatkuu vielä hetken. Ideoita ja intoa kuitenkin taas löytyy, sehän on tärkeintä. Ja yksi kuukausi sinne tai tänne, onhan niitä tässä vuodessa vielä yksitoista jäljellä.

Nähdään pian!

PS. Postikorttinne ovat hautautuneet muuttolaatikoihin, mutta kyllä ne vielä sieltä tulevat. Kaikille toivojille.


***


That was January. The first month of the year… Puff! Gone.

After Christmas I was tired. Tired of blogging as well. So I decided to take a little break. It took longer than I expected, but I didn't want to rush it. When I felt like blogging again, life turned extremely busy with packing our stuff and moving. And now, when the move is finally over and I would have time again, I’m just waiting our internet to start working. It doesn't yet, so the silence will continue a bit longer. I have ideas though, and I feel like blogging again, that’s the important thing. And one month here or there – there’s still eleven left this year.

See you soon!

1 comment:

  1. Oooo, jes! Ei tarvitse enää pohtia mitä sinulle on tapahtunut! Linjoilla kyllä ollaan ja odotellaan. :)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...