Wednesday, December 18, 2013

Yllätyspallo vuosimallia 2013 // Magic Yarn Ball 2013

Makig Yarn Ball

Makig Yarn Ball

Makig Yarn Ball

Makig Yarn Ball

Makig Yarn Ball

Taas vuosi hiipi huomaamatta siihen vaiheeseen, että oli aika vaihtaa Terhin kanssa perinteinen lankapalloyllätys. Sen, mitä minun tekemästäni pallosta löytyi, näet täältä. Saamassani pallossa taas oli muun muassa neulojan must have -tarvikkeita kuten taukokaakaota, käsirasvaa ja kylmägeeliä neulomisesta kipeisiin ranteisiin.

Eilen oli Terhin kanssa puhetta lavastetuista blogiasetelmista ja siitä, mitä niiden ulkopuolelle jää. Ihan siltä varalta että jollain lukijalla olisi tään blogin perusteella jäänyt absurdi oletus että minun elämäni ja kotini olisivat jotenkin täydellisiä (hah!) niin paljastettakoon karu totuus tämänkin kuvan takaa. Käärin lankapalloa auki kiireellä juuri ennen töihinlähtöä, että saisin kuvan vielä valoisaan aikaan. Langan loppu meni hirmuiseen takkuun, ja koska en ehtinyt selvittää sitä, jätin puoli kerää kuvan ulkopuolelle. Napit taas on aseteltu juuri noin siksi, että peittäisivät kaksi pöydässä olevaa kastiketahraa. Että osataan sitä totuuden kaunistelu täälläkin, vaikken yleensä kauniita asetelmakuvia oikein harrastakaan.

***

A year has gone by again, and it was time to exchange magic yarn balls with Terhi again. You can see here what I gave to her. And in my yarn ball there were every knitter's must have supplies like hot chocolate powder for breaks, hand cream and cold gel for aching wrists.

2 comments:

  1. Kääk, näyttää nyt jotenkin hirveän vähäiseltä ja tylsältä nuo tavarat kun sun antamassa pallossa oli niin huippuja juttuja!!! Olin ihan innoissani kun tajusin että kylmägeeliä on roll on -tuubissakin, ei tarvi sotkea käsiään, senkun vaan rullailee ranteisiin ja jatkaa neulomista. Pitää käydä ostamssa itellenikin. MUn blogissa kysellään älyttömästi niiden Hakka-korvisten alkuperää joten jos satut muistaan myyjään niin käythän kommenttipalstalle kertomaan, juuhan :)

    ReplyDelete
  2. Musta on aina mielenkiintoista nähdä mitä olette lankakeriin kätkeneet! Hauskat kerät molemmilla.

    Ja tuo nappien asettelu kastiketahrojen kohdalle kuulostaa erittäin tutulta :D

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...