Monday, December 23, 2013

Joulukalenteri - luukku 23 // Waiting for Christmas - day 23

Good Morning


Pysähdy

Seitsemän päivän työviikko ja jouluvalmistelut ovat johtaneet siihen, että täällä on painettu melkolailla tukka putkella monta päivää. Ja kaikki vapaat hetket neulottu sitä viimeistä joululahjaa (vieläkin kesken). Jos totta puhutaan, tehtävälistalla on vieläkin pituutta aika paljon. Ei ihme, että joulumieli on vähän hukassa. Nyt on aika pysähtyä ja rentoutua. Olemme melkein perillä, joulu on jo ovella. Se tulee sellaisena kuin tulee, ja tärkeintä on rauhallinen fiilis.

***

Stop

After a seven day work week and all Christmas arrangements, I've been a busy bee lately. And all the free moments I had I used knitting the last unfinished Christmas gift (still unfinished). Frankly, my to-do list still is quite long. No wonder my Christmas spirit is a little lost. Now is the time to stop and relax. We are almost there, Christmas is waiting at the doorstep. It will be what it is, and the most important thing is feeling peaceful.

2 comments:

  1. Näin on. Meillä on tietoisesti vähennetty stressaamista vuosi vuodelta. Ruuan suhteen erityisesti. tehdään ruokaa mistä tykätään ja vain sellaisissa määrissä, että tulee syötyä. Lahjojen ostoa ja korttien lähettelyä on myös vähennetty raskaalla kädellä. Nyt joulut on "meidän näköisiä" eli ollaan rennosti, luetaan, syodään, tehdään rentouttavia juttuja kotona. Rauhaisaa joulua sinnekin!

    ReplyDelete
  2. Rentouttavaa ja omannäköistä joulua sinne! :)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...