Friday, December 6, 2013

Joulukalenteri - luukku 6 // Waiting for Chistmas - day 6

joulukalenteri


Älä suunnittele

Aloita uusi neule suunnittelematta sen tarkemmin. Valitse inspiroiva lanka ja sopivat puikot, ja luo sellainen määrä silmukoita kuin hyvältä tuntuu. Ala neuloa ja katso mitä tapahtuu. Älä huoli - ainahan sen voi purkaa myöhemmin. Mutta voi myös olla, että siitä tulee jotain hienoa. Sellaista, mitä et suunnittelemalla olisi saanut aikaiseksi.

Toimii myös muihin askartelumuotoihin. Välineet ja tyyli vapaa.

***

Don't plan

Start a new knitting project without planning. Just pick an inspiring yarn and needles that go with it, and cast on random amount of stitches. Start knitting and see what happens. And don't you worry - you can always frog it if you don't like the outcome. But it can also turn out to be something great. Something you could have never thought of if planning in advance.

Also works with different kinds of crafts. Pick any craft and any supplies that suit you.

2 comments:

  1. Jess, ihana idea!!! Melkein kokeilin sitä jo tänään, tietämättäni :D ollessani kaverilla eikä mukana ollutkaan käsityötä. Sain kaverilta lankakerän ja tartuin virkkuukoukkuun (puikotkin oli tarjolla) ja aloin säveltää! Nyt tulossa inspiroiva peite...tai sitten huivi...tai kassi...saapa nähdä! Mutta aion suositella ideaasi eteenpäin!

    ReplyDelete
  2. Mistä tuollaisia virkkuukoukkuja saa?

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...