Saturday, December 14, 2013

Joulukalenteri - luukku 14 // Waiting for a Cristmas - day 14

Fotor

In Helsinki

In Helsinki

In Helsinki

In Helsinki

Tutustu uuteen paikkaan

Käy kotikaupungissasi tai -paikkakunnallasi jossain sellaisessa paikassa, jossa aiemmin et ole vieraillut. Se voi olla ulkona tai sisällä, kaukana tai lähellä. Tarkoitus on löytää sellaisia paikkoja, joiden ohi normaalisti kävelemme niitä huomaamatta.

Minä käväisin kahvila La Torrefazionessa Aleksanterinkadulla. Kakkoskerroksen kahvilaa on hankala huomata kadulta, ja silloin kerran kun kävin ovella kurkkaamassa, paikka oli ihan täynnä. Tällä kertaa mahduin sisään asti. Oli visiitin arvoinen paikka, veikkaan että päädyn sinne vielä uudestaankin.

***

Visit a new place

Visit a place in your city or town where you haven't previously been into. It can be outside or indoors, near or far. The point is to find places we usually pass without noticing.

I visited a café called La Torrefazione in Helsinki city center. The café in the second floor is hard to spot from the street, and that one time I tried to go there, it was full of people. This time I could fit in though. It was definitely worth visiting, I'm quite sure I can be found there again.

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...