Wednesday, December 11, 2013

Joulukalenteri - luukku 11 // Waiting for Christmas - day 11

joulukalenteri


Lähetä postia

Kirjoita kirje tai kortti ja lähetä se jollekin tutullesi. Mielellään sellaiselle, josta et ole kuullut pitkään aikaan. Joulukortit ovat toki kivoja nekin, mutta niitä saa tähän aikaan vuodesta muutenkin paljon. Kokonainen kirje vanhalta ystävältä on ihan toista. Se on vähän kuin lahja.

Minä ajattelin, että olisi hauska lähettää postia teille. Jos siis tahtoisit yllätyskortin tai -kirjeen, jätä sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Lupaan lähettää postia ainakin viidelle henkilölle, ja mikäli toivojia on enemmän, vastaanottajat arvotaan. Aikaa ilmoittautua on tämän viikon loppuun (sunnuntaihin 15.12.) asti, ja posti kolahtaa onnekkaiden laatikkoon viimeistään tammikuussa. Eli kommenttia kehiin, jos mukava posti kiinnostaa :)

***

Send some mail

Write a letter or a card and send it to someone you know. Preferably to someone you haven't heard of in a while. Chistmas cards are nice of course, but this time of year we get lots of them. A long letter from an old friend is something totally different. It's like a present.

I thought it would be lovely to send some mail for you, my readers. So if you want a surprise letter or card, leave your email address to this post's comment box. I promise to send mail to at least five people, and if there are more people wishing for mail, I'll use random number generator to decide who to write to. Leave your comment until the end of this week (Sunday Dec 15th), and the mail will reach you in January. This is open for everyone everywhere, so don't hesitate to enter even though you lived abroad!

14 comments:

 1. Yllätys kortti kyllä piristäisi! Myös tämä ihana joulukalenterisi on piristänyt aamujani nyt joulukuussa.
  minnakn@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Kuulostaapa kivalta! mustikkamustikka(at)gmail.com

  ReplyDelete
 3. Oi ihana ajatus! hilma90(at)netti.fi

  ReplyDelete
 4. Voi joo! Olis herttast! GrinningSparrow@netti.fi

  ReplyDelete
 5. Mahtavaa, ihanaa :---) omena.pommi@gmail.com

  ReplyDelete
 6. hiphei, kiinnostaa! hennakaisa.kinnunen@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Voi kyllä posti kelpaisi! Erityisen ihanaa olisi saada tuollainen kortti, jossa on kipollinen lankaa! Minä nimittäin kerään neulonta-aiheisia postikortteja... lankahamsteri(at) gmail.com

  ReplyDelete
 8. Oiii olisi todellakin mukavaa saada postiluukusta kunnon vanhan ajan postia :) Piristäisi kovasti! sinttus91(at)gmail.com

  ReplyDelete
 9. Ihana ajatus, kiinnostaa kyllä!
  puikoistablogi@gmail.com

  ReplyDelete
 10. Miten ihana ajatus! Ja ihana on ollut tämä joulukalenterisi muutenkin, semmoinen joka virittää ihan miun maun mukaisiin joulutunnelmiin. villakko at gmail piste com

  ReplyDelete
 11. Kiva joulukalenteri, seuraan innolla! Ja tietenkin tulen arpajaisiin mukaan. Kuka nyt ei oikeeta postia haluaisi! mamaelf at sarifu piste com

  ReplyDelete
 12. Ihanaa että joku jaksaa piristää muita näin! :)

  adingu96@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. Eikä, missasin tämän! :( Sen siitä saa kun on niin kiire ettei blogejakaan ehdi lukea...

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...