Sunday, November 24, 2013

2014

Ready for next year

Ready for next year

Taas se aika vuodesta, kun uuden kalenterin hankinta alkaa tulla ajankohtaiseksi. Tällä kertaa yksi käynti Akateemisessa riitti, poistuin lintukalenteri kassissani. Kansi on minulle vähän harmaa ja hailakka, mutta sisältä kalenteri oli niin selkeä, että ihastuin siihen heti. Ja mikä parasta, sen ajanlasku alkaa ensi viikosta. Eli ei enää sitä joulukuun siirtymävaihetta, jossa on kannettava mukana kahta kalenteria. Jee! Tuntuu kyllä silti vähän hassulta kanniskella mukana jo ensi vuoden suunnitelmia ja aikatauluja. Mihin tämä vuosi taas meni?

***

It's that time of the year again when buying a new daily planner is on my to-do -list. This time one visit to a bookshop was enough, and I left with a bird calendar in my bag. The cover is a little bit grey and faded for me, but the inside was so nice and clear I fell in love with it. And the best part is the calendar starts from next week. So no longer that transition period in December where you have to carry two planners with you. Yay! It still feels a bit weird to carry around next year's plans and timetables already. Where did this year go?

1 comment:

  1. Kiva lintukalenteri! Mulla on sellainen typerä kouluvuosikalenteri eli alkaa elokuusta 2013 ja loppuu heinäkuuhun 2014. Päätin, että jos löydän tarpeeksi hienon kalenterin, saan ostaa uuden, vaikka puolet jääkin käyttämättä.

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...