Monday, October 14, 2013

Puikoilla: keltaisia palmikoita // On my Needles: Yellow Cables

Knitting: yellow

Knitting: yellow

Knitting: yellow


Puikoillanikin on tällä hetkellä keltaista. Lanka on ostettu kesällä Snurresta, ja sitä on ihanaa neuloa. Pidän elävästä väripinnasta ja langan pehmeydestä. Enkä malta odottaa, että saan tämän tuubin kaulaani. Johonkin ne keltaiset palmikot piti saada, kun en kerran saanut niitä haaveilemiani palmikkosukkia.

Ei tämä suinkaan ole ainoani käsityöni tällä hetkellä. Samaan aikaan tekeillä on sukkaa, kämmekästä ja virkkauskokeiluja. Ei siis ihme, ettei mikään tunnu ikinä valmistuvan. Mutta ei se määränpää vaan se matka, vai miten se nyt meni.

***

I'm also knitting yellow. This yarn was bought last summer from Snurre and it's lovely to knit. I love the lively colour and the softness of the yarn. Can't wait I get this cowl around my neck. I had to use yellow cables somewhere, as I didn't get those cable socks I dreamed of.

This definitely isn't the only thing I'm working on at the moment. There are socks, fingerless mittens and some crochet testing. No wonder it feels like anything never gets finished. I guess it's not the destination but the journey, or how do they say.

2 comments:

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...