Friday, September 27, 2013

Värikästä: Harmaa päivä // Colourful: A Gray Day

Knitting in Grey

knitting in grey


Harmaahan ei oikeastaan ole väri, mutta sopii silti tämän flunssaisen ja väsyneen päivän teemaksi. Se on hieman tylsä, mutta silti pehmeä ja rauhoittava, ihan niin kuin huivin neulominenkin.

***

Gray isn't really a colour, but still fits as a theme of this tired day feeling under the weather. It's a little boring, but still soft and calming, like knitting this scarf.

2 comments:

  1. Näyttävät ihan lohtulangalta ja -huivilta. :) Pikaista paranemista ja virkistymistä! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itse asiassa ostin tämän langan joskus viime keväänä nimenomaan lohtulangaksi jossain vastaavassa tilanteessa. En kyllä ollut silloin kipeä, mutta taisin olla allapäin jostain. Tätä ainaoikeaa on nyt sitten hitaasti tikutettu isommaksi, ja kohta se alkaa olla huivin koossa. Siitä tulee niin pehmeä ja suloinen, että varmasti lohduttaa käytössä vaikka ois mikä murhe <3

      Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...