Thursday, September 12, 2013

Oodi kookokselle // Ode to Coconut


Cococnut tea

Cococnut tea

Joskus vuosia sitten ostin Turun kauppahallista mustaa teetä, joka oli maustettu kooksella. Se oli vähän outoa mutta tosi hyvää. Kun viime talvena kävin taas kysymässä kookosta, minulle kerrottiin että tee ei ole enää valikoimissa, koska menekki oli niin kauhean pientä. (Siis hei ihmiset, mikä teitä vaivaa? Kookos ja tee sopivat mahtavasti yhteen!) Ehdin jos surra asiaa, kunnes kaksi viikkoa sitten löysin jotain toista kookosteetä Punnitse & Säästästä. Oli muuten vielä parempaa kuin se kauppahallin versio. Aidommin ja selkeämmin kookoksen makuista. Ensi viikolla käyn hamstraamassa ison pussillisen etten vaan taas jäisi ilman. Suosittelen!

Otsikko ja tämä lause mukaanlukien tässä tekstissä on käytetty nyt seitsemän kertaa sanaa kookos. Olen selvästi vähän liian väsynyt ajattelemaan selkeästi.

***

A few years ago I bought black tea that was seasoned with coconut. It was a bit weird, but really good. Last winter I visited the store again to buy more, but they told me they don't carry it anymore as it didn't sell well. (What's wrong with Finnish people? Coconut and tea are great together!) I was sad, but then, two weeks ago, I found some other brand's coconut tea. It was even better than the other one! Next week I'm gonna go and buy more, so it won't run out that quickly this time.

2 comments:

  1. Minäkin maistoin tuota mutta taisi olla meidän kaupassa päässyt väljähtymään, maku oli ihan mitätön. Mutta löysin sitten Mandragora tee ja kahvikaupasta ihanaa kookosteetä, yllätys yllätys, nimeltään Bounty.

    ReplyDelete
  2. Höh, ehkä se oli odotellut purkissaan liian kauan. Bounty on kyllä houkutteleva nimi teelle, pitänee kokeilla sitäkin :)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...