Saturday, August 10, 2013

Vohveleita Tampereella // Waffles in Tampere

Waffle café

Waffle café

Waffle café

Waffle café

Kävin alkuviikosta kaupunkilomalla Tampereella. Käyn siellä ilmeisesti liian harvoin, sillä koko ajan oli sellainen olo kuin olisi ollut ulkomailla. Ehkä se oli se kaupungin rauhallisuus ja hiljaisuus, ainakin verrattuna koti-ikkunan takaa kuuluvaan yömölyyn. Tai se oma olo, että nyt ei ole kiire minnekään. Hyvin onnistunut loma joka tapauksessa.

Ehdottomasti sympaattisin löytö oli ihana Vohvelikahvila. Vohveli oli makoisa ja ympäristö ihana. Pyynikin näkötornin munkitkin olivat kyllä mainioita.

***

I visited Tampere in the beginning of the week for a little holiday. I apparently visit that city too seldom, as I had a feeling like were abroad all the time. Maybe it was the quietness and tranquility of the city, at least if you compare it to the noise outside my window every night. Or maybe my own feeling that I'm in no hurry here. Anyway, it was a very successful holiday indeed.

The most symphatetic place was this little waffle cafe. The waffle was great and the surroundings lovely. The donuts in the Observation tower's café were great too.

1 comment:

  1. Oi, kiitos tästä. Nyt on pakko yrittää tunkea vielä vohvelikahvilakin ensi viikonlopun superahtaaseen Tampereen visiitin aikatauluun. :)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...