Sunday, August 4, 2013

Brightonissa rannalla // On the Brighton Beach

Brighton Beach

Brighton Beach

Brighton Beach

Brighton Beach

Brighton Beach

Brighton Beach

Brighton Beach

Brighton Beach

At Brighton Beach


Lontoon-matkallani tein myös päiväreissun etelärannikolla sijaitsevaan Brightoniin. ollut siellä kerran aikasemmin, joulukuussa 2009, ja tiesin silloin pitäväni kaupungista heti astuttuani ulos bussista. Se on se hillittömän pitkä ranta. Ja meren tuoksu, jota ei voi olla huomaamatta aina kun on lähellä rantaa. Brightonin keskusta on myös kiva jännine kauppoineen, pienine kujineen ja kiinnostavine ihmisineen. Minulle ranta on silti se hienoin juttu. En kyllästy katselemaan merta ja keräämään pikkukiviä (löytääkseni ne kaikkein kauneimmat), ja sitä tein pitkään tälläkin kertaa. Istuin vain, katsellen ympärilleni ja kirjoittaen muistikirjaani. Ja olin hyvin onnellinen.

***

On my trip to London I made a day trip to Brighton as well. I've been there once before in December 2009, and liked this little town at the south coast the very minute I stepped out of the coach. It's the long long beach, I guess. And the smell of the ocean you cannot miss whenever you are near the beach. The city center of Brighton is also very nice with funky shops. little streets and interesting people, but for me the beach is the thing. I don't get bored staring at the sea and collecting the prettiest pebbles, and that's what I did for a long while on this trip as well. Just sat there, looking around me and writing in my notebook. And feeling very happy.

4 comments:

 1. Oioi, voin haistaa meren tuoksun kuvien välityksellä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa että se välittyy myös jollekin muulle kuin mulle!

   Delete
 2. Olen ollut aikoinaan kaksi kertaa kuukauden pituisella kielikurssilla Brightonissa. Siellä olisi ihana käydä verestämässä muistoja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Itse ajattelin jo, että seuraavalla kerralla skippaan sen Lontoon kokonaan ja meen vaan Brightoniin :)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...