Thursday, July 11, 2013

Uusi osoite // New URL


new url

Halusin vain kertoa, että blogillani on nyt uusi URL. Nyt tänne löytää kirjoittamalla selaimen maagiseen valkoiseen laatikkoon "www.ikomiblog.com". Ei tosin huolta - jos käytät vielä vanhaa blogspot-osoitetta, uudelleenohjataan sinut automaattisesti blogiin. Ei kai siitä silti mitään haittaa ole, että päivittää RSS syötteensä, linkkilistansa ja muut.

Olen innoissani! Enkä vähiten siksi, että onnistuin tämän suuren internetasian toteuttamisessa ihan itse :)

***

I just wanted to let you know my blog now has a new URL. You will now find me with writing "www.ikomiblog.com" to the magical white box on the top of your browser. But don't you worry, if you still use the old blogspot address you will be redirected to the new address automatically. I guess it still never hurts to update your RSS readers, link lists and such.

I'm so excited! One big reason being I made this great internet thing happen all by myself :)

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...