Tuesday, July 16, 2013

Treffit torilla // Meeting at the Farmers Market

Farmers market

Farmers market

Farmers market

Farmers market

Farmers market

Farmers market

Farmers market

Farmers market


Tänään aamulla: pullatreffit torilla mahtavassa seurassa. Kävelyä rannassa, veden ihailua ja veneille vilkuttamista (kaikki kummipojasta kovin kiinnostavia asioita). Kauniita kukkia myynnissä ja sellainen vihannestarjonta, että eihän sieltä voinut lähteä tyhjin käsin. Ja lounaaksi riisipuuroa, joka oli niin hyvää, että ihmettelin miksen useammin käy torilla lounaalla. Hieno aamu.

***

This morning: coffee date in a great company. Walking at the waterfront, admiring the sea and waving at the boats (all interests of my godson). Beautiful flowers for sale and so great looking vegetables it was impossible to leave empty handed. And rice porridge for lunch - so good it made me wonder why I don't have lunch at the marketplace more often. What a great morning.

1 comment:

  1. Oij! Mustikkipiirasta! <3
    Tuollainen toriaamu on ajatuksena kauhean kiehtova ja viehättävä, mutta ei taida ainakaan täällä Oulussa onnistua. Torilla kun enemmistönä tuntuvat olevan kaikenmaailman turhat markkinakrääsäkojut. No, on siellä muutama vihanneskojukin, mutta ikävästi ne hukkuvat turhuuden joukkoon. Ja missä ovat ne entisaikojen kalakojut?! Sellaista en oo nähnyt vuosiin. :(

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...