Friday, July 5, 2013

Perjantai on väripäivä // Friday Is a Colourful Day

Pastel Houses

Pastel Houses


Innostuin pitkästä aikaa värikartoista. Samalla päätin julistaa perjantain viralliseksi väripäiväksi, jolloin bloggaan jostain värikkäästä. Joko värikartan kanssa tai ilman. Tämä kuva ja väripläjäys liittyy huomisen postauksen sisältöön, eli lisää väriä luvassa silloin. Eivät värikkäät kuvat siis muiltakaan päiviltä mihinkään häviä, mutta perjantaisin keskityn niihin huolella.

Vanhoja värikarttojani voi muuten selata täällä.

***

I remembered my love for colour charts again. And decided to make Friday an official colour day when I'll blog about something colourful. With or without a chart. This photo is related to tomorrow's post, so more colours coming up then. Colourful photographs won't disappear anywhere, they will happen on any day as they have so far. But on Fridays I'll just make colours my priority.

You can see my old colour charts here, by the way.

3 comments:

 1. Ah mikä herkullinen värikartta! Ja jee, väriperjantai kuulostaa hyvältä - varsinkin kun oma Viikon väriterapiani on ollut melkoisen hiljainen viime aikoina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sun väriterapiasi on ihana ja inspiroiva! Ja todella osuvasti nimetty. Luen niitä postauksia aina innolla :) Nyt ajattelin itse lähestyä aihetta hieman laajemmin kuin viikottaisten värikarttojen aikakaudella ja ottaan mukaan monipuolisemmin erilaisia väriläiskiä.

   Delete
  2. Kiitos kehuista, kylläpä lämmitti mieltä :) Jospa se inspiraatiokin tästä taas vähän paranisi?

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...