Thursday, July 25, 2013

Kasa kortteja // A Pile of Cards

Ikomi blog cards

Ikomi blog cards

Ikomi blog cards

Ikomi blog cards


Minä olen yleensä ujo puhumaan blogistani. Jotenkin omasta blogista puhuminen tuntuu tosi hölmöltä ja itseä korostavalta, vaikka sopisikin keskusteluun. Kerran minulta kysyttiin suoraan millainen blogini on, ja vastasin jotakuinkin että ”Öööö, sellainen sekalainen”. Just. Olisin ehkä voinut kertoa edes blogini nimen. Ensi kerralla vaan tökkään käyntikortin kysyjän käteen, ehkä se puhuminen sitten tuntuu jotenkin luontevammalta. Tai sitten ei, mutta ainakin kysyjälle jää heti yhteystiedot. Ei sillä, että olettaisin näitä ihan hirveästi kuluvan, mutta on kyllä ollut tilanteita, joissa olen toivonut käyntikortin olemassaoloa.
Ihan ite suunnittelin. Käytännön toteutuksen pikseleistä paperiksi hoiti MOO, joka ei ole näissä asioissa pettänyt vielä koskaan - eikä kyllä pettänyt tälläkään kertaa.

*** 
I'm usually shy when talking about my blog. Somehow talking about blogging just feels silly and too self-assured even though it would fit the conversation. Once I was directly asked what my blog was like, and all I could say was "Ummmm, kinda miscellanious". Right. I could have told the name of my blog at least. Next time I'm just gonna hand a blog card to the asker, maybe it feels more natural to talk about my blog after that. Or maybe not, but at least they'll have my contact info. Not that I think I'm gonna need these all the time, but there have been situations where I've wished I had one.

Yes, I designed it all by myself. The transformation from pixels to paper was handled by MOO that has never failed me before  - and didn't this time either.

6 comments:

 1. Replies
  1. Haha :D Sun värikkäistä käsityökuvista sais muuten ihan sairaan hienoja käyntikortteja. Paitsi ehkä parempi ettet teetä sellaisia kun sit mä varmaan kuolen omaan kateuteeni...

   Delete
 2. Norsiksen kanssa samaa mieltä!
  Oon ollut jo ikuisuuden tilaamassa MOOsta käyntikortteja (tai jotain muuta) mutta en vaan oo saanut ikinä aikaiseksi. Pitäis yrittää reipastua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moo on niin ihanan helppo käyttää, että kun saa idean ja tarvittavat kuvat on kasassa niin itse korttipakan kokoamisessa ei kauaa nokka tuhise. Itse haaveilen tilaavani tarroja, mutta sain sen tarpeeksi hyvän tarraidean vasta sen jälkeen kun korttitilaus oli jo vetämässä. Tietysti.

   Delete
 3. Siis VAU ja voi mahdoton miten ihanat käyntikortit!! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, olen kyllä itsekin aika tyytyväinen. Nyt pitää vaan enää kehdata antaa tällainen jollekulle... ;)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...