Monday, June 10, 2013

Edinburgh, osa 1 // Edinburgh, part 1

On the plane

On the plane

Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh 

Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh


Matkakuvia on paljon, mutten osaa jäsentää niitä kokonaisuuksiksi. Jos tälle läjälle pitäisi antaa joku yhteinen nimittäjä, se olisi fiilis. Se, kun lentokoneen rullatessa kiitoradalle jännittää kamalasti, mutta heti kun se irtoaa maasta, on taas mukava olo. Se, kun seikkailee uuden kaupungin pienillä kujilla tietämättä missä on ja minne päätyy. Se, kun tahtoo kuvata kaiken minkä näkee, koska pelkää ettei muuten muista. Se, kun tavallisetkin asiat, kuten ruokakaupat, ovat sata kertaa kiinnostavampia kuin kotona. Se, kun huomaa ajattelevansa, että kyllä minä voisin asua täällä.

***

There are plenty of pictures from our trip, but I have difficulties making sets about them. If I should give one common thing to all these pictures, it would be the feeling. That one when you sit in plane getting ready for the takeoff and are very nervous, but as soon as the plane is in the air you feel great. That one when you're wandering the small alleys of a new city without knowing where you are and where you're gonna end at. That one when you want to photograph everything, as you're afraid you'll otherwise forget. That one when simple things like grocery stores are million times more interesting that the ones at home. That one when you catch yourself thinking "Well, I could live here".

5 comments:

 1. Se on kyllä jännä, miten ruokakaupatkin on eksoottisia ulkomailla ja tekee mieli kokeilla ruokia, joita ei kotona ikinä syö, koska ei tykkää.

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Siitä vaan matkaa varaamaan! Mä voin tulla mukaan :)

   Delete
 3. Love these pictures! I visited Edinburgh a few years ago and definitely got the "I could live here" feeling. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me too. It was a pretty place, and I wish to visit again some day.

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...