Thursday, May 30, 2013

Teetä vai kahvia? // Tea or coffee?

New teacups

New teacups

New teacups

New teacups

New teacups

Mikä on kahvi- ja teekupin ero? Kumpi onkaan perinteisesti isompi? Nyt puhutaan nimenomaan kupeista eikä mukeista. Oli miten oli, rakastan kauniita kuppeja. Minulla on niitä jo melkoisen monta paria, mutta en kertakaikkiaan voinut vastustaa näitä. Punavalkoiset löysin eilen Fidasta, oranssit ostin siivouspäivänä kotitaloni edestä. 

***

What's the difference between a coffee- and teacup? Which one is traditionally bigger? I'm talking about cups here, not mugs. However, I love beautiful cups. I own quite many pairs already, but just couldn't resist these. Both are from flea markets.

7 comments:

 1. Jätskikin maistuu tuollaisista oikein erikoishyvältä! Eikä tule syötyä liikaa. :)

  ReplyDelete
 2. Teekupit on yleensä isompia, kahvikupit on niitä hankalan pieniä, semmosia joista on pakko juoda vaan jossain rippijuhlissa ja sit pitää santsata miljoona kertaa ettei tuu paha mieli. Noi on tosi nättejä kaikki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi mun kupeista suurin osa on suurempia kuin rippijuhlakupit. Pienimmät omistamani toimivat lähinnä teepussitasseina - just siks, että niistä juodessa alkaa kiukuttaa ennen kuin teenhimo on tyydytetty.

   Delete
 3. Ihanat kupit! Noista tulee hyvälle mielelle jo ennen juomista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siksi mä ihania kuppeja niin usein ostankin ;)

   Delete
 4. Aika ihania kupposia!
  Tällä hetkellä en juo oikein kumpaakaan, en kahvia enkä teetä, mutta jos juon, niin kupin/mukin pitää olla valtava. Vaikka en aina edes jaksa juoda sitä tyhjäksi. :)

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...