Tuesday, May 7, 2013

Pilvinen hamepäivä // Cloudy Skirt Day


Cloud skirt

Cloud skirt

Cloud skirt

Cloud skirt

Yleisön (tai ainakin yhden kommentoijan) pyynnöstä, pilvihame! Uusi lempparini ja hassujen vaatteideni tämänhetkinen huipentuma. 

Pilvihameen on valmistanut porilainen Linnel Handmade. Se on tehty tilaustyönä mittojeni mukaan ja toiveideni perusteella. Suosittelen Linnean ompelimoa kaikille! Linnea oli vastauksissaan todella nopea ja ystävällinen, ja selkeäsanainen kertoessaan mitkä mitat tarvitsi. Hame oli valmis ja postissa odottamassa alle kahdessa viikossa. Se on juuri sopivan kokoinen ja hyvin tehty. Ja hintakin oli enemmän kuin kohtuullinen ottaen huomioon, että se on tilaustyö. Ajattelin laittaa seuraavaksi mekon tilaukseen.

PS. Ekan kuvan otti Terhi, muut otin itse.

***

Due to the popular demand (or at least one comment), here's my cloud skirt. My new favourite and the top one quirky garment at the moment.

This skirt was made by a little Finnish sewing shop Linnel handmade. It was made to order after my proportions and is absolutely lovely. I can highly recommend making business with her if you ever happen to need a colourful garment hupin Finland. I think I'm gonna place an order for a dress next.

PS. First picture taken by Terhi, rest by me.

11 comments:

 1. Replies
  1. No niinpä! Arvasin että arvostaisit :D

   Delete
 2. Kiva, kiva. Ja ihanaa, että on tekijöitä, jotka tekevät vaatteita kunnolla. Mittatilaus vaatteet takaisin kunniaan! (Vähemmän ja parempaa tyyliin)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen samaa mieltä! Olin niin iloinen kun löysin Linnean ystävän sosituksesta. Olisin voinut maksaa kivasta valmishameesta saman verran, mutta en edes olisi löytänyt kivaa kaupoista koska en ole standardikokoa. Ajattelin panostaa tulevaisuudessa nimenomaan tohon vähemmän ja parempaa - periaatteeseen.

   Delete
 3. Ihan pakko oli tulla tämä hame etsimään, kun hupsistarallaa-blogista bongasin.
  Etenkin siksi herätti huomioni, että minulla itselläni on lähes identtisestä kankaasta tehty ikivanha Nanson yömekko. Täyspitkä sellainen. Täytyy varmaan tuunata siitä hame ja paita, niin voi käyttää ihanuutta muutenkin kuin yöllä, etenkin kun ei oikein sovi mun nukkumistyylille nilkkapituinen mekko.
  Ihana blogi muutenkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos se on tosi pitkä, niin saisiko siitä sekä hameen että paidan? Hyvä idea kierrättää, jos alkuperäistä ei vaan tuu käytettyä. Mä ostin vähän aika sitten alennusmyynnistä kympin mekon, mistä tiesin heti, että en tule käyttämään. Mutta parilla saumalla siitä tuli mun uus lempihame, jota käytän melkein joka päivä.

   Kiva kuulla että etsit tiesi tänne tarkoituksella ja vielä tykkään blogista. Tervetuloa uudelleen :)

   Delete
 4. Tuo kangas on kyllä sitten ihana! Ja miten kiva kuulla hyvästä mittatilauspalvelusta :) Niin ja taskut hameessa ovat aina plussaa!

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...