Saturday, May 4, 2013

Helsingissä // In Helsinki: Bear Park Cafe

Bear Park Cafe

Bear Park Cafe

Bear Park Cafe

Bear Park Cafe

Bear Park Cafe

Bear Park Cafe

Bear Park Cafe

Kommenttilaatikossa toivottiin kerran, että esittelisin kivoja Helsinkiläisiä paikkoja. No, tässä yksi kesäpaikka jota ei voi ohittaa. Tajusin kirjoittaneeni siitä aikaisemminkin, mutta olettehan saattaneet unohtaa tai missata.

Bear Park Cafe on ihana lippakioski ja ulkoilmakahvila Karhupuiston kulmalla Kalliossa. Se on auki aina kesäisin, paitsi sateisina päivinä, jolloin palvelee puiston toiselta kulmalta löytyvä Kulmakahvio. Lippakioskissa myydään kahvin, teen ja muiden perusjuomien lisäksi myös joitakin leivonnaisia ja ihanaa Helsingin jäätelötehtaan jäätelöä. Kioskin ympärille asetellut pöydät ovat melkein aina täynnä, mutta Karhupuistosta löytyy myös penkkejä ja kiviaitaa millä istua, mikäli tuolit loppuvat. Puisto on pieni mutta viihtyisä, ja kesäisin ihanan vihreä. Jos tekeminen loppuu, luettavaa tai pihapelejä voi lainata viereisestä kirjastosta. Minulle kyllä tänään riitti tekemiseksi auringosta nauttiminen ja korvapuustien tuoksun filistely. Niin ja saatoin yhden jäätelönkin syödä. Suklaisen!

***

In the comment box there once was a wish that I would share more lovely places in Helsinki. Well, here is one summery place that is a must. I realized I've written about it before, but you may have forgot or miss it.

Bear Park Cafe is a lovely kiosk and outdoor cafe in the corner of Karhupuisto (Bear Park) in Kallio. It's open in Summer, expect when it's raining, but if that happens you can vist the indoor cafe Kulmakahvio in the other corner of the park. The kiosk sells tea, coffee and other basic drinks, as well as some pastries and lovely ice cream. The little tables around the cafe are often all occupied, but there also are benches and a stone fence in the park to sit on. The park is small but cozy and lovely green in Summer. If you're out of things to do, you can borrow books and yard games from the library next to the park. But I was happy with just enjoying the sun and the smell of fresh cinnamon buns today. Well, I might have also had an ice cream. Chocolate one!

8 comments:

 1. Onpa kyllä kivan näköinen paikka! Ei ole Kalliossa tullut ihan hirveästi liikuttua, mutta jos sinne eksyn, niin tuollahan olisi kiva käydä.

  ReplyDelete
 2. On aina kiva lukea, kun ihmiset esittelevät kivoja paikkoja kotikulmiltaan. Niiden avulla löytää pieniä mielenkiintoisia pieniä paikkoja, joita ei kaupungin turistioppaista löydy :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihan totta. Täytynee keksiä lisää esiteltävää :)

   Delete
 3. Kulmakahvila on minun yksi suosikkejani - ennen mentiin aina sunnuntaisin Valtterin kirpparikierroksen jälkeen sinne kahville ja pullalle. Niin harmi, ettei Valtteria enää ole :( Mutta onneksi on sentään kivoja lippakioskeja ja kahviloita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kulmakahvila on ihana, mutta tykkään vielä enemmän kioskikaudesta. Se on se ulkoilma, kaikki maistuu paremmalta :)

   Delete
 4. For sure I'll try this cafe in my next travel! Thanks a lot!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nice to know you find this helpful. I really recommend visiting when in Helsinki in summer!

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...