Sunday, April 21, 2013

Tyylikäs Herra Karhu // Fancy Mr. Bear

Bear by James Ward
 
Bear by James Ward
 
 
Saanko esitellä, tässä on Herra Karhu. Taloutemme uusin asukas. Hän roikkuu ruokailutilamme seinällä (tilan, jota myös olohuoneen länsisiiveksi kutsutaan, ainakin tästä lähtien) ja siemailee teetään. Ja on tietenkin pettämättömän tyylikäs, monokkeli ja kaikki.
 
Karhun on piirtänyt Jimbobartin James Ward. Jamesin muutkin karhut ovat ihan mahtavia, kurkkaa esimerkiksi tämä. Sellainenkin meillä asuu, mutta odottaa vielä esille pääsyä. Mistä löytyisi niitä häkkyröitä, jolla lautasen saa seinälle?
 
***
 
Let me introduce you, here is Mr. Bear. The newest member in our home. He is hanging on our dining room wall (the space is also known as the west wing of our living room, at least from now on) and sipping his tea. And is very fancy of course. Monocle and all.
 
Mr. Bear is drawn by James Ward of Jimbobart. His other bear illustrations are awesome too, check out this one for instance. We have one of those bears too, just waiting to get displayed. Oh where to get that thing you use to hang plates on walls?

5 comments:

 1. Vaikka amazonista: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_2/279-9630945-9398339?url=search-alias%3Dkitchen&field-keywords=wall%20plate%20hanger ja mä voisin kuvitella, et sellasissa paikoissa, missä myydään posliininmaalaustilpehööriä on kanssa.

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Siellä en muista kyllä nähneeni, mutta täytyy käydä kysymässä.

   Delete
 3. Stockalta jos olet Helsingissä pitäis niitä häkkyröitä löytymän.

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...