Wednesday, April 10, 2013

Minä neuloin täällä // I Was Knitting Here

Knitting away

At the record store

Knitting away

Levykauppa Digelius Music, Helsinki

Ajattelin ottaa jälleen käyttöön vanhan blogin puolella alkunsa saaneen neulekiertue-tagin. Tarkoituksena siis dokumentoida paikkoja, joissa olen neulonut tai virkannut, ja samalla tallentaa vähän sitä millaisia käsitöitä on meneillään. Onhan se ehkä vähän hassu konsepti, mutta pidin näiden kuvaamisesta.

Vanha idea palasi mieleeni maanantai-iltapäivänä levykaupassa. Sillä aikaa kun J etsi myyjän kanssa jotain tiettyä kappaletta nimen ja laulunäytteen perusteella, minä istuin kaupan nojatuoliin ja aloin neuloa. Se oli mukava nojatuoli, taustalla soi hyvä musiikki ja ulkona satoi lunta. Kaikin puolin oli hyvä olla. Otin kuvan näkymästäni jotta muistaisin paremmin.

***

Record Store Digelius Music , Helsinki

I think I'm gonna start using again the knitting tour-tag launched in my old blog. The idea is to document the places I've knitted and crocheted in, and also get some work in process -photos of the things I'm making. It may be a silly concept, but I liked photographing these.

I remembered this old idea on Monday afternoon while visiting a record store. While J was looking for some specific song with the record store guy I sat in the arm chair in the corner and started knitting. It was a comfy chair, there was good music playing in the background and snow falling down outside the window. All in all I felt really good that moment. So I took a picture of what I saw from the chair to remember it better.

8 comments:

 1. Oi jes, ihanaa, tää on ihan lempparisarjojasi, olin tosin jo unohtanut sen olemassaolon mutta nyt muistan taas! Parhautta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin olin unohtanut :D Mutta ei se mitään, onpahan kuin uusi idea kun sen unohtaa välillä.

   Delete
 2. virkkuukset on hyvä pitää mukana, aina tulee luppoaikaa, jonka voi käyttää koukkuamiseen. itselläni on käsityöpussi aina autossa mukana, välillä vääntelen rautalankaakin, odotellessani isäntää asioilta. kiva idea tallettaa paikat:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin samaa mieltä. Tyhjin käsin odotellessa menee hyvää käsityöaikaa hukkaan ja samalla tylsistyy niin paljon helpommin.

   Delete
 3. Voi, tää on kyllä ihana sarja. :) Mä olen valunut taas neuleen kantamisesta vahvemmin pelkkään kirjanlueskeluun. Aina, kun tulee pieni luppohetki, tulee kaivettua kirja esiin. Pitäisi oikeastaan katsoa taas joku sellainen työ alulle, joka kulkisi näppärästi mukana tien päällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä joudun aina välillä aloittamaan uusia juttuja ihan vaan siksi, että olis jotain helppoa ja pienikokoista matkaneulottavaa. On mulla kyllä usein kirjakin mukana, mutta useammin tulee tartuttua neuleeseen.

   Delete
 4. Onko tätä kukaan virittänyt Twitterin puolelle? Tästähän vois saada ihan internätsönäälin #iwasknittinghere. Tässä junaan kun just istuin niin tuli mieleen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei oo tullut edes mieleen mutta ihan mahtava idea! Ite en tällä hetkellä ole kovin ahkera twiittaaja, mutta voisin aloittaa käyttämällä hashtagia instagramissa. Ja jos käytät itse twitteriä tms. niin heti käyttöön vaan! :)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...