Friday, March 8, 2013

Muistikirjamaaliskuu: Suosikkeja // March and my Journal: Favourites

March and my Journal


Kahdeksan päivää haastetta mennyt ja on ollut ihan mahtavaa. Tykkäämme muiden sivujen näkemisestä niin paljon, että päätimme koota postaukset suosikeistamme. Tässä siis joitain lempparisivujani tähän mennessä. Terhin suosikit löytyvät täältä.

Mitä haasteisiin tulee, suosikkejani tähän mennessä ovat olleet #5 (lehdistä leikatut kirjaimet), #2 (itsensä esitteleminen) ja #7 (vuosi sitten Maaliskuussa). Mistä haasteista te olette tykänneet eniten?

PS. Olette kaikki mahtavia!

***

We are eight days in with the challenge and it's been a blast! We enjoy seeing others' pages so much we decided to do favourites posts with Terhi. So these are some awesome pages I've loved so far. And you can see Terhi's favourites here.

As to the challenges, my favourites so far have been #5 (messages with letters clipped out of magazines), #2 (introducing yourself) and #7 (a year ago in March). Now tell me, which ones have you liked the most?

PS. You are all awesome!


fave pagesfave pagesfave pages


fave pages


fave pages


fave pages


fave pages


fave pages


MKM#5

5 comments:

 1. Todella hienoja sivuja nuo suosikkisi. Mukava tämä teidän haaste. Innolla mukana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teillä on niin paljon hienoja sivuja että huh huh. Kiva kuulla että olet mukana!

   Delete
 2. Tässähän punastuu kun löytää sivunsa suosikkilistalta... :)

  Kaikki haasteen aiheet ovat olleet kivoja, mutta ehkä tuo eilinen blogeista poimitut tekstit oli toistaiseksi vähiten inspiroiva. Itsensä esittely oli ehkä vaikein (mutta samalla myös kiva). Ääh, en minä tiedä. Näitä vaan on niin kiva tehdä!!! :)

  Kiitos teille kun viitsitte tämmöistä hoitaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sun sivu oli ihana, sai todellakin ajattelemaan kevättä! Ja haasteen pitäminen on todella hauskaa, varsinkin kun näin moni on mukana :)

   Delete
 3. Jee, miun lankaunelmat. :) Tämä on kyllä tosi kiva haaste, ilolla aamulla ekana pitää tulla katsomaan mikä on päivän aihe. :)

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...