Thursday, March 7, 2013

March and my Journal: Day 7

March and my Journal

Päivän tehtävänanto suomeksi löytyy Hupsistarallaa-blogista.

***


Day 7: What did you do a year ago in March?


And here is mine: 

Day 7

Making that choice was hard, but today I am really happy I did it, as it led somewhere that led to this job I have right now. And had it been a wrong one, I could have chosen again anyway.

4 comments:

 1. Voi, ensimmäinen todellinen haaste journalissa. En yhtään muista mitä tein viime maaliskuussa enkä pidä blogia tai päiväkirjaa mistä tarkistaa! Hyvä tehtävänanto siis kun pistää miettimään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika kuluu niin nopeasti, että sitä on välillä hyvä miettiä, missä on ollut ja mihin menossa. Vaikka välillä onkin hankala muistaa niinkin lyhyen ajan kuin vuoden päähän.

   Delete
 2. Tää on huippu. Jotenkin niin sellanen teksti, että koskettaa -ja liippaakin jonkin verran läheltä omaa elämääni.

  Yksinkertaisen ihana toteutuskin vielä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Muistan viime vuoden maaliskuusta erityisesti sen tunteen, kun oikeastaan tiesin mitä tehdä, mutten ollut ihan varma uskallanko. Onneksi uskalsin, sillä en usko että muuten olisin nyt tässä mahtavassa kirjastossa töissä :)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...