Saturday, March 30, 2013

March and my Journal: Day 30

March and my Journal

Päivän tehtävänanto suomeksi löytyy Hupsistarallaa-blogista.

***


Day 30: Scavenger hunt. Collect on your page:
a yarn scrap
a fruit sticker
a piece of an envelope
a (sticky)note
something round
something green
a bandaid

And here is mine: 

Day 30

My number one tip: don't stress about it!
If you can't find something, replace it creatively.
And have fun!

6 comments:

 1. Tutun näköinen muistilappu! Tuollaisia pyörii meilläkin joka paikassa. Usein niissä on sekaisin englantia ja suomea, eikä kukaan muu saisi niistä selvää. Niin ja laskelmiakin niissä on :)

  Ps. Tykkään iloisesta tyylistäsi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on yleensä taskut täynnä muistilappuja, mutta tätä tehdessäni en löytänyt ainuttakaan mistään. Kunnes sitten kaikki taskunpohjat kaiveltuani yhdestä laukusta löytyi viime kesän jäljiltä jonkun neuleprojektin muistiinpanot. Ei enää aavistustakaan, mistä tuossa oli kyse, ja tarvitaanko lappua mahdollisesti vielä, mutta ainakin se pysyy tallessa muistikirjassa.

   PS. Kiitos!

   Delete
 2. Vaikka huominen on vielä edessä, niin tulen jo kiittelemään myös tälle puolelle ihanasta haasteesta <3 kauhulla ensi kuuta odotellen.. pakko varmaan aloittaa joku neuleprojekti :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kuulla että olet tykännyt, kiitos kun olit mukana! Itsekin tässä vähän ahdistuneena mietin, että mihin sitä sitten seuraavaksi ryhtyisi :D

   Delete
 3. Catching up three days at this time! You have so much more colourful scavenger pages than I. Love you r Moomin stamps and moustache plaster.
  Mine are here
  http://www.mamaelfshut.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. I liked your page too. The Moomin stamps were from a letter I got about two years ago, and had for some reason kept all this time. Now they have the perfect use.

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...